Matkustatko laivalla Tallinnaan? Varaudu viivästykseen satamassa

Kuvituskuva

Päivi Tuovinen

Tallinnaan matkustavien matkustusasiakirjoja on tarkastettu torstaista lähtien tehostetusti, tiedottaa Tallink Silja.

Tehostetut toimenpiteet liittyvät Viron heinäkuun alussa alkavaan EU-puheenjohtajuuskauteen.

Tallink Siljan mukaan esimerkiksi kaikkien Länsiterminaali 1:stä Silja Europalla ja Länsiterminaali 2:sta Starilla tai Megastarilla lähtevien matkustajien matkustusasiakirjat tarkastetaan lähtöselvityksessä tai laivaannousun yhteydessä.

– Pyydämme matkustajia saapumaan terminaaliin hyvissä ajoin, yhtiö tiedottaa.

Ilman asianmukaista matkustusasiakirjaa matkustavien ei ole mahdollista päästä laivaan eikä saada hyvitystä käyttämättä jääneestä lipustaan.

Matkustajien kannattaa varautua jonoihin ja varata aikaa matkalle lähtöön sekä laivasta poistumiseen, koska myös viranomaiset lisäävät matkustusasiakirjojen ja ajoneuvojen tarkastuksia satamissa.

Asiakirjoja tarkastetaan myös maihinnousun yhteydessä Tallinnassa.

Kaikilla matkustajilla, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Riikka Jokinen

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Perille-palvelu otti Tallinnan mukaan systeemiinsäTallinnan Viru tempaisee: Tukku erikoishuoneita suomalaiseen makuun – aiotko yöksi näihin?Terroriuhka näkyy nyt Suomen satamissakin – LM: Näin ehkäistään iskua Tallinnan-matkustajiinHS vertaili asuntojen hintoja – kaksio Kalliossa maksaa yhtä paljon kuin jättihuoneisto TallinnassaNäin pääset uuteen Länsiterminaali 2:een – katso ratikkapysäkit ja parkkialueet kartastaLänsiterminaali 2 avautuu etuajassa – nämä risteilijät käyttävät jo ensi viikollaKuvasarja: Länsiterminaali 2:een on käytetty jalkapallokentän verran lasia – tältä siellä nyt näyttää!