(PÄÄKIRJOITUS) Pitäisikö Espooseen sijoittuvien kansainvälisten yritysten työntekijöiden saada kaupungin lomakkeet englanniksi? Keiltä kaikilta kaupungin noin 14 000 työntekijästä edellytetään jatkossa palvelua englanniksi? Mitä tämä kaikki tulee maksamaan?

Kielikysymys jälleen tapetilla

1 kommentti Lisää kommentti

Tulet intoa puhkuen esimiehesi luo. Haluat kertoa onnistumisestasi kaiken ja kaikille. Parin lauseen jälkeen pomosi ottaa puheenvuoron ja kertoo oman tarinansa siitä, miten hän onnistui vastaavassa tilanteessa vielä sinuakin hienommin. Oma tarinasi unohtuu. Katossa kiertänyt, kirkas intosi, harmaantuen lattialle valuu.

Sankaritarinajohtaja

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Jos matkapuhelimet olisivat virsikirjoja, olisimme kyllä pirun harrasta kansaa.

Niska kenossa ja nenä alaviistoon keskitymme pyhään laitteeseen niin bussissa kuin aika usein kadulla kävellessämmekin. Sormi pyöräyttää näppärästi esiin viestejä kuvan kanssa tai ilman, viimeisimpiä uutisia – ja somekohuja.

Hartaana tajunnanvirran äärellä

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.