Vuosia vellonut kiista Suomenojan venesataman epäselvyyksistä jatkuu. Käräjäoikeus tuomitsi viikko sitten kaupungin työntekijän sakkoihin syrjinnästä, laittomasta uhkauksesta, virkavelvollisuuden rikkomisesta ja lahjuksen ottamisesta. Toiseen kaupungin työntekijään kohdistuneet syytteet oikeus hylkäsi.

Miksi veneyrittäjän piinaan ei puututtu?

2 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Pari pohjoista satraappia, Kalevan toimittaja Antti Ervasti ja Keski-Pohjanmaan liiton kulttuurikoordinaattori Sanna-Maija Kauppi, vierailivat pääkaupunkiseudulla. Kokemansa he ovat purkaneet lehtikirjoituksiin, joissa Ervasti kuvaa "lähiöhelvettejä" ja Kauppi ongelmiaan etsiessään huiveja ja tukkapompuloita Helsingistä.

Lähiö ei ole lähiö

2 kommenttia Lisää kommentti

Poliitikot toistavat metron rakentamisessa vanhoja virheitä – kolmenkymmenen vuoden välein.

Helsinki ja Espoo perustivat vuonna 2007 Länsimetro-osakeyhtiön rakentamaan länsimetron. Länsimetro Oy:n hallitus ei kesällä halunnut antaa pöytäkirjojaan julkisuuteen tai edes Espoon kaupunginvaltuutetuille.

Metron vanhoista virheistä ei opittu

1 kommentti Lisää kommentti

Mistä tiedät, että syttyy sota, jos EU hajoaa? kysyi Twitter-tuttu haastavasti.

Rehellinen vastaus on, etten mistään. Eihän sitä voi varmuudella mistään tietää.

Kysymys kuitenkin osoittaa, että monet itsestään selvinä pidetyt asiat eivät enää ole sitä.

Itsekkyyden aika

10 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.