Potra poika

Kansanedustaja Outi Mäkelä, 40, synnytti alkuviikosta pirteän pojan. Se tietää sitä, että täpärän enemmistön omaava hallitus voi suhtautua luottavaisin mielin marraskuun alussa toimitettavaan keskustan ja perussuomalaisten välikysymysten äänestykseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Taas koittaa joku -ton, -tön kuu

(PÄÄKIRJOITUS) Viime vuonna homma lähti homma ihan lapasesta. Syntyi 30 000 ihmisen movement ja joukkorahoitettu keittokirja. Vaikka tapahtuma kestää vain kuukauden, on tarkoituksena kiinnittää huomiota siihen, mitä laitamme joka päivä suuhumme.

Näin vouhkataan Docventures-ohjelman – vai pitäisikö sanoa Docventures-tuotteen – sivuilla.

1 kommentti Lisää kommentti

Ryssäviha ja Suomi-inho

Jos venäläisen ydinreaktorin vastustaminen on ryssävihaa eli russofobiaa, niin suomalaisen turpeen energiakäytön estäminen on fennofobiaa, suomalaisvihaa.

Meille ei kelpaa sen enempää täysin kotimainen kuin puoliksi ulkomainen vaihtoehto. Jäljelle jää tuontienergia? Mitä järkeä tässä on?

35 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.