Iltapäiväkerhojen ryhmiä voisi suurentaa

(PÄÄKIRJOITUS) Espoossa jää tänä syksynä yli 400 lasta ilman iltapäiväkerhopaikkaa. Edes kaikille ekaluokkalaisille paikkaa ei ole herunut.

Tilanne on toinen kuin viime vuonna. Silloin valtuusto myönsi iltapäiväkerhoille lisämäärärahan. Tänä vuonna säästöpaineiden kanssa kamppaileva kaupunki ei lisärahaa lupaa (LV 16.8.).

1 kommentti Lisää kommentti

Olisipa aina kesä

Suomi ja suomalaiset näyttävät aivan eri maalta ja kansalta heinä- ja marraskuussa. Auringonvalo tekee ihmeitä niin maisemalle kuin mielellekin. Harmainkin lähiö näyttää paisteessa vähintään mukiinmenevältä ja ihmiset tavanomaista onnellisemmilta.

0 kommenttia Lisää kommentti

Vessoja kansalle

Poliitikot eivät mielellään puhu vessoista. Käymälöiden tai viemäriverkoston puolustamisesta ei tällä selfieiden ja loaferien vuosikymmenellä tipu pisteitä, vaikka kyse on kansanterveydellisesti ja ekologisesti huipputärkeistä asioista.

20 kommenttia Lisää kommentti

Posti menee uuteen mylläykseen

Itella luopuu Suomessa nimestään ja korvaa sen vanhalla Posti-nimellä. Nimenmuutos ei kuitenkaan muuta tappiollista postitoimintaa voitolliseksi.

Ulkomaiset kuljetus- ja varastointipalvelut jatkavat Itellana ja taloushallinnon tietotekniikkapalveluja hoitava Opus Capita säilyttää toistaiseksi nimensä.

7 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.