Silikoni vai kitti ikkunaremonttiin?

Elementtikerrostalossamme tehtiin ikkunaremontti kuusi vuotta sitten. Tarjouksessa edellytettiin, että ulkoikkunat kitataan ja pokat maalataan pinotexillä.

Korjaus tehtiin ja kitti muuttui silikoniksi. Ikkunat korjataan nyt taas kun silikoni ei ole vieläkään kuivaa ja irtoaa/leviää myös kun pesee ikkunat.

0 kommenttia Lisää kommentti

Pummi tahtomattaan

Vähintään kerran viikossa näen juna-aseman laiturilla paniikissa juoksevan ihmisen tai hätääntyneen kyselijän junassa. Molemmat etsivät lähijunan vaunua, josta saisi ostaa matkaan oikeuttavan lipun. Junalipun ostaminen konduktööriltä on tehty mahdottoman hankalaksi.

5 kommenttia Lisää kommentti

Pelisäännöt perinnöksi?

Työnantajien halajama lakkosääntöjen uudistaminen uhkaa jäädä kohta eläkkeelle siirtyvältä Lasse Laatuselta hänen seuraajalleen Ilkka Oksalalle. Viestikapulaa nämä työnantajapalatsin työmarkkinajohtajat vaihtavat sankan kutsuvierasjoukon saattelemana viides marraskuuta. Siihen mennessä on tuskin vielä paljon valmista.

2 kommenttia Lisää kommentti

Hallitus on työnsä tehnyt

Eduskuntavaalit olisivat näihin aikoihin, jos kesällä olisi päätetty ennenaikaisista vaaleista. Suomessa aloittaisi nyt pikavauhtia kriisihallitus, jonka päätehtävänä olisi sopeuttaa julkiset menot kansalaisten veronmaksukykyyn. Sillä olisi edessään Hetemäen lista valtion menojen leikkaamisesta.

48 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.