Finnoo tarvitsee hellää kättä

(PÄÄKIRJOITUS) Finnoon ja Kaitaan alueiden kehittäminen on, odotetusti, herättänyt jo tunteiden paloa, vaikkei varsinaisen rakentamisen eteen ole lyöty yhtään naulaa tai kaivettu yhtään monttua.

Huolensa ovat ilmaisseet ainakin luontoväki lintukosteikon kohtalosta, Hannusjärven ja Hannusmetsän ekologista tulevaisuutta surevat, veneilijät

0 kommenttia Lisää kommentti

Toisten rakkaat saavat kuolla

Jokaisen vanhemman pahin painajainen on, että omalle lapselle sattuu jotakin. Myös muun läheisen ihmisen kuolema, vakava sairastuminen ja onnettomuuteen joutuminen on kriisi kenelle tahansa.

Siksi onkin hämmentävää, miksi inhimillisen kärsimyksen pitää usein osua varsin lähelle, että se saa ihmiset toimimaan.

3 kommenttia Lisää kommentti

Lämpöä muualtakin kuin piipun varjosta

(PÄÄKIRJOITUS) Kaukolämmön ei aina tarvitse tulla tupruttavasta voimalaitoksesta. Se voi tulla vaikkapa palvelinkeskuksesta tai maan alta.

Espoossa nämä molemmat vaihtoehdot ovat jo vauhdissa. Energiayhtiö St1 poraa parhaillaan Otaniemessä luotausreikää, joka ulottuu heinäkuun loppuun mennessä kahden kilometrin syvyyteen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.