Somen ”hyväntekijät”

Näin tänään, kun äiti työnsi lastenrattaita sohjossa eikä meinannut päästä eteenpäin. Kädessä hänellä oli kauppakassit ja itkua tuhertaen hän yritti raahata kantamustaan eteenpäin. Ohikulkijat eivät katsoneetkaan naisen suuntaan. Tunsin piston sydämessäni ja menin auttamaan häntä. Kannoin naisen kauppakassit mäkeä ylös hänen kotiovelleen.

1 kommentti Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

9 kommenttia Lisää kommentti

Kansallispuisto ei synny tyhjästä

(PÄÄKIRJOITUS) Porkkalan merellinen kansallispuisto on ideana vanha. Moni on seurannut keskustelua sillä silmällä, että tässä pyöritellään kivaa ideaa, josta joskus aikojen saatossa tulee konkreettiset esitykset.

Ehkä vähän yllättäen nyt ollaankin jo siinä vaiheessa, että kansallispuistosta pyydetään virallisia lausuntoja.

0 kommenttia Lisää kommentti

Taistelu paikoista on tosi tiukka

(PÄÄKIRJOITUS) Huhtikuun eduskuntavaalien kampanjat iskevät nyt läpi politiikan. Mitään ei tehdä ilman kampanjatavoitteita.

Erityisesti tämä näkyy päähallituspuolueissa kokoomuksessa ja sosialidemokraateissa. Molemmat yrittävät kilvan liimautua vaalivoittajaksi povatun keskustan kylkeen.

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.