Haluaisitko televisioon puimaan parisuhdettasi, laihduttamaan, kuntoilemaan tai vaikka laulamaan? En minäkään.

Mutta moni haluaa ja vieläpä uskaltaa. Ei nimittäin ole ihan pikkujuttu paljastaa asioita itsestään jopa sadoille tuhansille tv-katsojille. Se vaatii mielettömästi rohkeutta.

Telkkari vaatii rohkeutta

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Pääkaupunkiseudulle rakennetaan nyt paljon. Esimerkiksi Vantaalle rakennettiin vuoden 2015 aikana uusia asuntoja 41 prosenttia enemmän kuin vuonna 2014. Myös muu kuin asuinrakentaminen kasvoi kolmanneksen. Eikä vauhti pysähdy, vaan alkaneena vuonna asuntoja valmistuu entistä enemmän.

Kaupunki hajoaa, ja synnyttää uusia

3 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Akateemikko Paavo Haavikko kirjoitti liki 40 vuotta sitten poleemisen ja varsin laajalla pensselillä maalatun arvion suomalaisten ulko- ja sisäpolitiikan taidoista.

Kansakunnan linja -teoksessaan Haavikko ylisti demokratiaamme, joka on kestänyt niin natsismin seireenilaulut kuin kommunistien painostuksen.

Kansakunnan linjalla

2 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Jo riittävät hinnankorotukset, valhelupaukset, mielipideterrori, pakkodemokratia...

Näin vetosi kansaan SDP:n vaalijuliste 1940-luvun lopun kiihkeässä yhteiskunnallisessa ilmapiirissä. Vaaran vuosien vanhalla julistepohjalla on taas käyttöä – ehkäpä jopa samassa puolueessa.

Joko riittää pakkovapauttaminen

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.