Lentomatkustajien turvallisuusmääräykset ovat kiristyneet 2000-luvulla, mutta yksi asia on höllentynyt ja se ihmetyttää minua suuresti. Kukaan ei nimittäin ole kiinnostunut siitä, kuka koneeseen nousee, ja onko hän se, jonka nimi lipussa lukee.

Lennolle pääsee kuka vain

0 kommenttia Lisää kommentti

Lähestyvien eläkevuosieni haaveena on rakentaa ympärivuotinen pihasauna. Rakennuspaikan ilmansuunnat ja maastonmuoto näyttävät edellyttävän, että löyly- ja pesuhuone upotetaan rinteeseen reilun metrin syvyyteen. Saunatupa jäisi maanpinnan tasoon.

Maasaunan nautinnot

0 kommenttia Lisää kommentti

Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle rakennetaan 46 000 uutta asuntoa kolmen vuoden aikana, mikäli valtion ja kaupunkien toissa viikolla solmima sopimus toteutuu. Tavoite on merkittävästi suurempi kuin edellisessä sopimuksessa, joka pääsääntöisesti piti paikkansa ja toteutui.

Joko viimein: Asuntopula poikki!

6 kommenttia Lisää kommentti

Vajaat neljä miljoonaa suomalaista asuu maakunnissa, joilla on toivoa tulevasta.

Sen sijaan 1,5 miljoonaa asuu alueilla, joilla ei ole tarpeeksi työtä ja niissä toimeentulo perustuu verovaroilla kustannettuihin tulonsiirtoihin. Siitä huolimatta Juha Sipilän hallitus uskoo tasavertaisten maakuntien Suomeen.

Koko maa ei pysy asuttuna

16 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.