Toisten rakkaat saavat kuolla

Jokaisen vanhemman pahin painajainen on, että omalle lapselle sattuu jotakin. Myös muun läheisen ihmisen kuolema, vakava sairastuminen ja onnettomuuteen joutuminen on kriisi kenelle tahansa.

Siksi onkin hämmentävää, miksi inhimillisen kärsimyksen pitää usein osua varsin lähelle, että se saa ihmiset toimimaan.

3 kommenttia Lisää kommentti

Lämpöä muualtakin kuin piipun varjosta

(PÄÄKIRJOITUS) Kaukolämmön ei aina tarvitse tulla tupruttavasta voimalaitoksesta. Se voi tulla vaikkapa palvelinkeskuksesta tai maan alta.

Espoossa nämä molemmat vaihtoehdot ovat jo vauhdissa. Energiayhtiö St1 poraa parhaillaan Otaniemessä luotausreikää, joka ulottuu heinäkuun loppuun mennessä kahden kilometrin syvyyteen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Espoo-tietous hallituksessa

(PÄÄKIRJOITUS) Maa saa uuden hallituksen parissa viikossa. Kuten joka kerta muistetaan sanoa, edessä on raskaita päätöksiä erityisesti talouden tasapainottamiseksi.

Neljän miljardin valtiontalouden säästöt koskevat kaikkia. Kaksi miljardia leikataan kunnilta ja sekin tapahtunee tasaisesti kaikilta.

1 kommentti Lisää kommentti

Some – missä meni pieleen?

Olen tällä hetkellä todella, siis todella, kyllästynyt sosiaaliseen mediaan.

Tein sen virheen, että kävin lukemassa poliittisissa ympyröissä vaikuttavan Sini Korpisen Twitterissä saamia kommentteja, kun hän oli kritisoinut Koffin julkaisemaa pilakuvaa, jossa venäläinen jääkiekkopelaaja oli puettu hameeseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.