Taas se tuli, pitkä pimeä talvi. Ja sen myötä monille syysväsymys tai suorastaan kaamosmasennus.

Valon vähyys ei kuitenkaan ole pelkästään huono asia, vaan sen voi kääntää myös voimavaraksi. Pimeydessä valotkin loistavat kirkkaammin, ainakin jouluvalot.

Pimeydestä matkailuvaltti

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtiotieteiden tohtori Pilvi Torsti selvitti nelisen vuotta sitten tutkimuksessaan suomalaisten käsitystä omasta historiastaan. Tutkimuksessa 1 200 eri-ikäiseltä ja eri taustoista tulevalta suomalaiselta kysyttiin, mitkä ovat viisi tärkeintä asiaa tai tapahtumaa Suomen historiassa.

Koulutuksen oikeus

1 kommentti Lisää kommentti

Se päättää, joka maksaa, on yritysjohtajien periaate. Euro ratkaisee.

Guggenheimia ajoivat ne, joilla ei ollut rahaa vaan vaatimus: veronmaksajien pitää taata heidän velkansa. Kun veronmaksajat päättivät, etteivät maksa Guggenheimia, eurosta tuli väärä konsultti. Ratkaisu ei kelvannut velallisille.

Raha saa ratkaista

10 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Itsenäinen Suomi täyttää vuonna 2017 sata vuotta. Itsenäisyyttä on tapana juhlia nostamalla siniristilippu salkoon ja kunnioittamalla sotaveteraaneja.

Moni haluaa yhä uudelleen katsoa Tuntematon sotilas -elokuvan, ja Linnan juhlat on vuosi toisensa perään tv:n katsotuimpia ohjelmia.

On monta tapaa juhlia itsenäisyyttä

1 kommentti Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.