Pienin yhteinen nimittäjä on hukassa

(PÄÄKIRJOITUS) Tuoreet ennusteet Suomen taloudesta ja katsaus pääkaupunkiseudun työttömyystilastoihin ennakoivat kurjien aikojen jatkumista monessa kodissa.

Helsingissä pitkäaikaistyöttömyys jäytää jo noin 12 000 asukkaan perheessä. Vantaalla ja Espoossa yli vuoden työttömyysjakso kouraisee 3 600–3 800 asukkaan kotona.

2 kommenttia Lisää kommentti

Ei elämästä selviä hengissä

Juice Leskinen on ollut aikoinaan aivan oikeassa. Elämästä ei voi selvitä hengissä.

Ensin suuret asiantuntijat vakuuttavat, että voi on pahaksi ihmisen terveydelle. Nyt sitten kelkkaa on käännetty tyystin toiseen suuntaan. Jotkut ainakin ovat alkaneet väittää, ettei se kova rasva pahaa tee.

5 kommenttia Lisää kommentti

Vaalishoppailu

Julkiseen keskusteluun on viime aikoina noussut termi vaalishoppailu. Kysymys on sitä, että samat ehdokkaat asettuvat kesken kauden ehdolle toisiin vaaleihin ja valituiksi tullessaan lähtevät uusiin tehtäviin jättäen aiemman tehtävän kesken.

24 kommenttia Lisää kommentti

Himmeää leikkiä omalla hengellään

(PÄÄKIRJOITUS) Joulukuussa on pimeää kuin Mordorin kidassa. Pimeys on nielaissut kaiken toivon, eikä tuikun tuikkua näy missään.

Iltainen ajomatka pimeällä, tihkusateessa, vastaa näkemystäni helvetistä. Se on synkkä putki tiedottomuuteen, eteensä voi nähdä noin kymmenen metrin matkalta. Sen jälkeen loppu on arvailua.

4 kommenttia Lisää kommentti

Stubb koukkaa keskemmälle?

Laskeneiden galluplukemien säikäyttämän kokoomusväen piirissä odotetaan kuin kuuta nousevaa pääministeri Alexander Stubbin linjapuhetta. Se pidetään entisen puoluesihteerin Maija Perhon johtaman Snellman-säätiön tilaisuudessa ensi tiistaina. Puoluejohtaja Harri Holkeri käytti samaa foorumia aina silloin tällöin.

31 kommenttia Lisää kommentti

Ratkaisut eivät löydy riehumisen kautta

(PÄÄKIRJOITUS) Itsenäisyyspäivänä Helsingissä riehuneet mielenosoittajat aiheuttivat ensimmäisten arvioiden mukaan vähintään 100 000 euron suuruiset vahingot rikkomalla ja sotkemalla paikkoja. Tämän päivän Suomessa on työttömyyttä ja muita ongelmia, mutta ei niitä ratkaista riehumalla.

Mikä oli mielenosoittajien tavoite? Pitää hauskaa?

4 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.