Hallitus on luvannut, ettei veroaste nouse eikä progressio kiristy tällä hallituskaudella.

Tuota lupausta sopii epäillä.

Se edellyttäisi miljardin euron veronalennuksia vielä ennen hallituskauden loppua. Tätä lupausta verojen alentamisesta kärttää myös ay-väki ehtona kilpailukykysopimukselle.

Verottaja haluaa murusetkin

8 kommenttia Lisää kommentti

Kansanedustajat joutuivat tyytymään hopeamitaliin raha-automaattiyhdistyksen järjestämässä pokeriturnauksessa Helsingin Casinolla alkuviikosta. Hopean otti RAY:n kilpailijan Paff:in alueelta Ahvenenmaalta valittu Mats Löfström (r.). Paras naiskansanedustaja oli Maarit Feldt-Ranta (sd.).

Pokeripokka petti

0 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Koulutulokkaiden infossa rehtori mainitsi erikseen, kuinka kiitollisia koulussa ollaan, että kyseisessä koulussa ei kärsitä sisäilmaongelmista. Ekaluokkalaisensa koulutaipaleelle elokuussa saatteleva vanhempi voi olla tyytyväinen tästä tiedosta.

Homekoulut kuntoon

0 kommenttia Lisää kommentti

Talouden alamäestä huolimatta suomalaiset eivät ole köyhtyneet.

Kotitalouksien rahoitusvarat ovat lisääntyneet 2008–2009 finanssikriisin jälkeen. Rahoitusvarojen summa oli viime vuoden lopussa 275 miljardia euroa. Siinä on kasvua 2009 jälkeen noin 90 miljardia. Velat olivat 147 miljardia.

Lue satuja ja tule järkiisi

8 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.