Tuskailin itseäni valistuneemmassa seurassa, kuinka vaikeaa on muodostaa varma mielipide nykyisistä suurista ongelmista.

Pitäisikö estää, rajoittaa vai sallia vapaasti pakolaisten tulo Välimeren maihin, pitäisikö Kreikalle antaa uutta hyvää rahaa huonon rahan perään ja miten Suomen talous saataisiin nousuun.

7 kommenttia Lisää kommentti

Liian vaikeaa päätettäväksi

(PÄÄKIRJOITUS) Espoosta tulee kotiseutu noin 4 000 uudelle asukkaalle vuodessa. Elokuun viimeisenä lauantaina vietettävä Espoo-päivä on mitä mainioin tilaisuus sekä uusille että vanhoille espoolaisille tutustua kotikaupunkiin ja muun muassa sen tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin. Espoo on jälleen 29.
0 kommenttia Lisää kommentti

Espoolaiset tekevät Espoo-päivän

Kansan vauraus on säästöissä ja varautumisessa eläkepäivien varalle.

Sadat tuhannet suomalaiset lankesivat tähän halpaan ja uskoivat saavansa työeläkkeenä 50-60 prosenttia työtulosta. Eläkkeiden laskentaa on kuitenkin muutettu useasti. Odotettavissa oleva eläke on enää 40 prosenttia työtuloista.

1 kommentti Lisää kommentti

Luottamus on paha luulotauti

(PÄÄKIRJOITUS)

Viikko sitten pyöräilijän kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Helsingissä on herättänyt laajaa keskustelua niin kahvipöydissä kuin sosiaalisessa mediassa.

Poikkeukselliseksi tapahtuman tekee se, että autoilijan epäillään iltapäiväruuhkassa tahallaan törmänneen pyöräilijään, joka menehtyi saamiinsa vammoihin.

3 kommenttia Lisää kommentti

Kulkupelin vaihtoviikot pakollisiksi

Kansan vauraus on säästöissä ja varautumisessa eläkepäivien varalle.

Sadat tuhannet suomalaiset lankesivat tähän halpaan ja uskoivat saavansa työeläkkeenä 50–60 prosenttia työtulosta. Eläkkeiden laskentaa on kuitenkin muutettu useasti. Odotettavissa oleva eläke on enää 40 prosenttia työtuloista.

13 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus on paha luulotauti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.