Paikallisurheilu

Mattias Lindfors purjehtii laserluokassa olympialaisissa

Heinäkuussa Suomen match race -tiimi vei MM-kultaa. Odotukset ovat korkealla. Tiimiin kuuluvat Silja Kanerva (vas.), Mikaela Wulff ja Silja Lehtinen ovat Merisataman edustalla.

Päivi Tuovinen

Pääkaupunkiseudun urheilijat näkyvät komeimmin purjehduksessa Lontoon olympialaisissa. Englannin tuulen tuiverruksia seuraa yhdeksän kilpailijaa Helsingistä sekä yksi Espoosta ja Vantaalta.

Espoolaisen Mattias Lindforsin, 23 seura on Brändö Seglare. Isosiskojensa purjehdusharrastuksen innoittamana esikouluikäisenä optimistijollakurssille mennyt Lindfors nousi laser-luokan olympiaedustajaksi Palma de Mallorcan maailmancupissa huhtikuussa.

Maapaikan luokkaan MM-kisoissa viime vuonna hankkinut Fredrik Westman ja Pekingin olympiaedustaja Pierre Collura jäivät kilpailussa hänen taakseen. Lindforsia valmentavat Minna Aalto, Heimo Langinvainio ja Jan Gahmberg.

Helsingistä Lontoossa kilpailevat ampuja Kai Jansson, purjehtijat Silja Lehtinen, Silja Kanerva ja Mikaela Wulff (match racing), Tuuli Petäjä (RS:X), Lauri Lehtinen ja Kalle Bask (49er), Joonas ja Niklas Lindgren (470-luokka) ja Tapio Nirkko (Finnjolla), tenniksenpelaaja Jarkko Nieminen, sulkapallonpelaaja Ville Lång sekä maratoonarit Leena Puotiniemi ja Jussi Utriainen.

Vantaalta kisoihin osallistuvat purjehtija Sari Multala ja Emilia Pikkarainen.

Purjehdukset alkavat sunnuntaina. Juttujen lähde: http://www.noc.fi/olympialaiset/lontoo-kisasivut/

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu