Paikalliset

HopLop vastaa kritiikkiin roskaruoasta: ”Valikoima on sitä, mitä ostetaan”

Kemikaalicocktail-blogissa kauhistellaan HopLop-liikuntaseikkailupuistojen ruokatarjontaa.

Mikko Välimaa

Noora Shinglerin Kemikaalicocktail-blogissaan 24. lokakuuta julkaisema kirjoitus Lisäaineöverit HopLopissa on herättänyt laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Kirjoituksessa Shingler pitää kiinnostavana sitä, että ”ruoka” mitä liikuntaseikkailupuisto HopLopissa tarjotaan, ei millään tasolla ole linjassa sen kanssa, että ensin on harrastettu liikuntaa ja sitten pitäisi ravita itsensä ja lapsensa jollain edes etäisesti terveellisellä.

Kirjoituksen ohessa on kuvasarja Shinglerin mukaan järkyttävästä HopLopin ruokatarjonnasta. Omien eväiden syönti on HopLopeissa kielletty.

HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkkia harmittaa, että toimittajataustainen Shingler on unohtanut tarkistaa ruoka-asioiden laidan HopLopeissa.

– Blogikirjoituksensa alussa hän myöntää, ettei ole käynyt yhdessäkään HopLopissa, Pulkki sanoo.

Blogikirjoituksen kuvissa näkyy muffinseja, munkkeja, donitseja, karkkeja, jäähilejuomia, hampurilaisia ja muuta epäterveellistä syötävää.

– Kahviloidemme valikoimiin kuuluu voileipiä, myös ruisleivästä, sekä lihapullia tai nakkeja muusilla, salaatteja, tuoreita hedelmiä ja karjalanpiirakoita.

Pulkin mukaan blogissa nähtävät kuvat on otettu Keravan HopLopissa, jonka kahvilavalikoimassa on kaikkein eniten makeita syötäviä.

HopLop-kahviloiden valikoimissa on vaihtelua.

– Olemme liikeyritys ja kahvilatuotevalikoimamme muodostuu sen mukaan, mitä asiakkaat ostavat. HopLopien aloittaessa valikoimissa ei ollut karkkia ja jäätelöä, mutta niitä kyseltiin, Pulkki jatkaa.

Joulukuussa terveellisemmän syömisen osuutta valikoimassa on tarkoitus nostaa.

”Kunnon ruoan” kysyntä on Pulkin mukaan kasvanut sen jälkeen, kun kahden tunnin leikkiaikaraja poistettiin pari vuotta sitten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu