Paikalliset

Kriisiseura Honka sai uudet pääomistajat – Harjunpää sivurooliin

Hongan junioreiden parissa pitkään toiminut Raimo Konkola (keskellä) omistaa Pallohonka Oy:stä nyt lähes kymmenen prosenttia.

Ville Heinonen

Pallohonka Oy:n omistuspohja on muuttunut. Seuraa vuosikymmenen johtanut Jouko Harjunpää on enää vain yksi kuudesta pääomistajasta.

Näiden kuuden joukkoon lukeutuvat Länsiväylän saamien tietojen mukaan myös Tapiolan Jalkapallostadion Oy:n puheenjohtaja Antti Peltoniemi ja stadionyhtiön hallituksen jäsenet Jouko Pakarinen , Rauno Nurmi ja Aarni Kuorikoski sekä pitkän linjan honkalainen, nykyinen junioreiden valmennuspäällikkö ja akatemiamanageri Raimo Konkola .

Konkolan mukaan Peltoniemi, Kuorikoski, Pakarinen ja Nurmi omistavat osakkeista kukin nyt noin 20 prosenttia. Konkolan osuus on hieman alle 10 prosenttia ja Harjunpään noin viisi prosenttia.

Yhtiökokous, jossa muutokset osakkeiden omistussuhteissa lyötiin lukkoon, pidettiin heinäkuun alussa mutta Honka ei ole vielä virallisesti tiedottanut uudelleenjärjestelyistä.

Pallohonka Oy:n asioita hoitavalla asianajotoimistolla ei ollut vielä toimittaa Länsiväylälle ajantasaista osakasluetteloa.

Jouko Harjunpää oli asiaa kommentoidessaan lyhytsanainen.

– Tärkeintä on seuran eteenpäin meneminen, ei omistaminen, hän totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Honka dramaattisesti laulukuoroon Eurooppa-liigasta11.7.2014 10.51
FC Honka korkkaa pian kotikentän15.4.2014 13.56
Hongan Jouko Harjunpää ulosotossa23.7.2014 20.45
Veikkaus esti Hongan europelin näyttämisen22.7.2014 15.54
Hongan sarjapaikkaa jaetaan jo Hämeessä24.7.2014 10.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu