Keikalla

Juha-Pekka Mikkola: Menkää Seurasaareen

Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitokselta vuonna 2001 valmistunut Juha-Pekka Mikkola on näytellyt myös televisiosarjoissa Helsingin herra ja Toisen kanssa.

Leena Rossila

Näyttelijä Juha-Pekka Mikkolan voi nähdä tänään keskiviikkona YLE TV2:lla alkavassa Syke -sarjassa. Sairaalaan sijoittuvan sarjan maailma ei ole Mikkolalle täysin vieras, sillä hän esitti lääkäri Miika Mäkelää Salatuissa elämissä 2009-2011. Tv-töiden ohella Mikkola kiertää Fosforinhohtoinen lurjus -monologinsa kanssa.

Tässä Mikkolan tärpit tulevalle viikolle:

Nörttien Sexhibition

Night Visions -elokuvafestivaali 28.10. - 2.11.

– Kauhua, scifiä, outouksia, yönäytöksiä ... eli "nörttien Sexhibition"? Koetan nähdä ainakin Starry Eyes -nimisen uutuuden. Festarin ulkopuolelta haluan kokea leffassa J-P Valkeapään He ovat paenneet .

Musiikkidraamaa

Kojoottikuu-musikaali Espoon kaupunginteatterissa keskiviikkona 29.10. tai keskiviikkona 5.11.

– Espoon kaupunginteatterissa täytyy vierailla ainakin kerran vuodessa, nyt tarjolla on mielenkiintoinen amerikkalais-puertoricolais-suomalainen musiikkidraamakattaus.

Kämmenien hikoilua

Sirkus Finlandia Kaisaniemen puistossa sunnuntaihin 2.11. asti.

– Käyn paljon teatterissa ja rakastan sitä, mutta eniten kämmeneni hikoavat jännityksestä sirkusteltassa!

Jäyhyyden apostoli

Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet Le Bonkissa perjantaina 31.10.

– YUP:a ja vinon jäyhyyden apostolin ekasta soolosta tykkäsin muinoin kovasti. Pitää tarkastaa missä mies nyt menee. Kokoonpanosta löytyy muun muassa mandoliini ja haitari.

Reippailua saaressa

Seurasaari.

– Vierailin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Tukholman Skansenilla ja tajusin etten ole käynyt Seurasaaressa ainakaan viiteen vuoteen! Tosin virallisesti ulkomuseo on nyt kiinni, mutta voi alueella kuitenkin ulkoilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Keikalla

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu