Kehä I:llä suljetaan taas kaistoja – nyt liikenne vaikeutuu Keilaniemessä

Tältä näyttävät Kehä I:llä Keilaniemen kohdalla tehtävät kaistamuutokset.

Liikennejärjestelyt muuttuvat Kehä I:llä Keilaniemen kohdalla tällä viikolla, kun osuudella suljetaan ajokaistoja.

Keskiviikkona 4. toukokuuta suljetaan yksi kaista Karhusaarentiellä (Kehä I) Keilaniementien kohdalla tultaessa Länsiväylältä Kehä I:tä itään. 

Hangon suunnasta noustaessa Kehälle on Länsiväylän ylittävällä sillalla jatkossa vain yksi kaista, jotta Helsingin ja Hangon suunnasta tulevat liittyisivät juoheammin omille kaistoilleen. 

Järjestelyt kestävät kesä–heinäkuulle asti ja aiheuttavat ruuhkaa. Sen jälkeen Kehä I siirretään kiertotielle pidemmällä matkalla Keilaniemen metroaseman kohdalla.

Tämän lisäksi myös tiistain 3.5. ja keskiviikon 4.5. välisenä yönä Keilaniementieltä Karhusaarentielle oikealle kääntyvä kiihdytyskaista suljetaan. Jatkossa oikealle käännytään liikennevaloja noudattaen.

Tiistaina ja keskiviikon välisenä yönä poistetaan käytöstä myös Karhusaarentien idän suunnan bussipysäkki Keilaniementien liittymän jälkeen. Bussimatkustajat ohjataan kevyen liikenteen väyliä pitkin Karhusaarentien eteläiselle pysäkille Microsoftin kohdalle, joka sijaitsee noin 300 metriä etelämpänä.

Written by:

Riikka Jokinen

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Liikenne hankaloituu entisestään Kehä I:llä – Nyt suljetaan silta ja räjäytelläänMiksi Suomen tärkeimmät tiet ovat remontissa yhtä aikaa? – Myös Kehä III:lla alkoi pitkä poikkeusjärjestely"Nopeuskameroilla on hyvä tarkoitus, mutta..." – Asiantuntijakin arvostelee Kehä I:n kameroitaMuistutus: Kehä I:llä alkaa pitkä poikkeusjärjestely – katso kartta