Puheenaihe

Seurakuntien Chapple avautuu Isossa Omenassa – mukana Arttu Wiskari

Kirkon uuden Chapple -tilan ovella kauppakeskuspappi Juha Virta.

Jukka Granström

Olarin seurakunnan ja Espoon ruotsinkielisen seurakunnan uudet tilat avataan Matinkylän kauppakeskuksen Ison Omenan laajennusosassa viikonloppuna.

Chapple -nimisessä tilassa on avajaisohjelmaa lauantaina ja sunnuntaina aamupäivästä lähtien. Laulaja Arttu Wiskari esiintyy sunnuntaina kahdesti, kello 13 ja 16.

Lauantaina esiintyy taikuri Magic klo 10.30 ja 11.30, lisäksi lapsille on ilmapalloja, hattaraa ja kasvomaalausta. Avajaissanat lausutaan klo 12.

Toisessa kerroksessa sijaitsevan Chapplen ilme, sisustus ja tuleva toiminta ovat muotoutuneet haastattelujen kautta. Ihmiset ovat kertoneet, millaiseen tilaan he haluaisivat tulla ja minkälaiseen toimintaan osallistua.

– Kodikkuus, lämpö, olohuone ja tuoreus olivat avainsanoja, joilla ihmiset viestivät toiveitaan tilaa ja toimintaa kohtaan, kauppakeskuspappi Juha Virta sanoo.

Chapple vihitään käyttöön 6. lokakuuta kaksikielisen Risteys-messun yhteydessä. Vihkimisen toimittaa lääninrovasti Salla-Maria Viitapohja avustajanaan kirkkoherra Roger Rönnberg.

www.espoonseurakunnat.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu