Asuminen

Postin ensimmäiset pakettilokerikot kerrostaloihin 2017 – Helpottaako tämä jako-ongelmia?

Tällaisia pakettilokerikkoja alkaa ilmestyä Helsingissä rakennettaviin kerrostaloihin ensi vuodesta alkaen.

Posti

Posti ryhtyy pääkaupungissa jakamaan paketteja kokonaan uudella tavalla: ensi vuonna avataan ensimmäiset uudet pakettilokerikot kerrostaloihin, joita rakennetaan Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun.

Uutuuspalvelu käynnistetään yhdessä asuntorakennuttaja Bonavan kanssa vuoden 2017 helmikuusta alkaen.

Kyseessä ovat kerrostalon aulatiloihin pystytettävät lukolliset pakettilokerikot, joihin voidaan ottaa vastaan muun muassa verkkokauppaostoksia, pesulapusseja, kierrätykseen meneviä puhelimia tai vaikkapa kuukausittain tilattavia painavia koiranruokapusseja.

Pakettilokerikossa on vastaanottamisen lisäksi omat laatikot, joihin voi jättää valmiiksi maksetut paketit, kirjeet ja kortit. Talon asukkaille tuleva perinteinen kirjeposti ei kuitenkaan päädy lokerikkoon.

– Palvelu poikkeaa aiemmista malleista ja on Suomessa ensimmäinen ja ainoa laatuaan. Talon asukkaat voivat noutaa aulasta verkkokauppatilaukset itselleen sopivana hetkenä. Palvelu on kehitetty kuluttajien tarpeita kuunnellen ja se mullistaa perinteiset paketinjakelumallit, kertoo pakettiliiketoiminnasta vastaava johtaja Toni Laaksonen Postista.

Bonava ei vielä ole valinnut kohteita, joissa pakettilokerikot avataan ensimmäisinä, mutta alkuvaiheessa näitä kohteita on pääkaupunkiseudulla kymmenkunta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Asuminen

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu