Luulitko Salkkareiden tarun olevan lopussa? – Suosikkisarjalle historiallinen sopimus

Salkkarit juhlivat helmikuussa 18-vuotispäiviään. Taival jatkuu vielä pitkään.

Toni Tervo

MTV ja FremantleMediaFinland ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen Salatut elämät -sarjan jatkosta.

Sopimuksen myötä Suomen pitkäikäisin draamasarja Salatut elämät jatkuu vuoteen 2023. Tämä tarkoittaa, että päivittäisdraama jatkaa neljännelle vuosikymmenelle.

– MTV panostaa kotimaisuuteen merkittävästi ja haluaa palvella ja kiittää yleisöä pitkäkestoisen ja rakastetun sarjan jatkosopimuksella, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo sanoo.

Suureksi syyksi sopimukseen mainitaan Salattujen Elämien kyky uudistua ja säilyttämään kontaktin etenkin nuoriin katsojiin.

– Salatut elämät on lähes luonnonvoima, erityisesti sosiaalisen median alustoilla. Haluamme olla tulevaisuudessakin Suomen kaupallisen television tärkein brändi, Fremantlen Suomen toimitusjohtaja Joonas Hytönen kommentoi.

–  Sarja on kestänyt ajan hammasta poikkeuksellisesti. Millenium-kriisi, tv-toiminnan digitalisointi, internet ja uusien jakelualustojen nousu eivät ole muuttaneet tekijöiden ja yleisön rakkaudellista suhdetta. Salatut elämät tulee uusien tuotantokausiensa myötä avaamaan tuhat uutta näkymää Pihlajakadun arvaamattomaan elämänmenoon, sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö lupaa.

Salatut elämät on Suomen ensimmäinen päivittäisdraama. Finnpanelin Tv-mittaritutkimuksen mukaan sen jaksot saavat keskikatsojamääräksi noin 800 000 katsojaa per jakso (sis. ensiesitys, uusinnat, tallennekatselu ja katselu Katsomossa).

Salatut elämät on myös netti-tv-palveluiden käynnistetyin sisältö. Tänä vuonna sarjan jaksot ovat saaneet MTV Katsomossa 2,4-3,1 miljoonaa käynnistystä kuukausittain.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän Toni Tervo kuva

Toni Tervo