Puheenaihe

Poliisi epäilee HJK:n ja HIFK:n fanien järjestäneen useiden kymmenien ihmisten jalkapallotappelun – mies loukkaantui vakavasti

Tappelu järjestettiin tällä alueella.

Paavo Rantalainen

Mies on loukkaantunut vakavasti Kirkkonummella Kiilatiellä järjestetyssä jalkapallojoukkueiden kannattajien välisessä joukkotappelussa lauantaina. Asiasta tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi. Poliisin tietojen mukaan tappelijat olivat helsinkiläisten jalkapalloseurojen HJK:n ja HIFK:n kannattajia.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni loukkaantuneen miehen sekä kolme muuta miestä, jotka kaikki otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Mies oli vakavasti loukkaantunut ja ensihoitoyksikkö kuljetti hänet sairaalaan.

Poliisin mukaan on syytä epäillä, että kaikki paikalta tavatut miehet olivat olleet osallisina joukkotappelussa. Poliisin tiedon mukaan miehet olivat paluumatkalla tapahtumasta, kun loukkaantuneen miehen tila oli yhtäkkiä Kehä 1:llä huonontunut, ja he olivat soittaneet hätäkeskukseen. Tapahtumat ovat poliisin mukaan epäselviä.

Joukkotappelu oli poliisin tietojen mukaan järjestetty lauantaina päivällä Kiilatiellä sijaitsevalla sorakentällä. Poliisin tiedon mukaan paikalla on ollut useita kymmeniä osallistujia.

Sairaalahoitoon kuljetetulla miehellä oli vakavia vammoja, mutta hänellä ei ole enää hengenvaaraa. Poliisin kiinniottamia miehiä ei ole enää syytä epäillä uhriin kohdistuneesta väkivallasta. Heidät vapautettiin samana päivänä.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä [email protected] tai 0295 413 031.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu