Ei isoja ruuhkia – paluuliikenne soljuu normaalisti, lentokentälle lisäapua

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Tiistain työpäivän paluuliikenne soljuu parhaillaan sangen normaalisti veturimiesten työnseisauksesta huolimatta.

Esimerkiksi Kehä III:lla autoja oli kello 16 normaalin tiistain verran.

Myöskään isompia onnettomuuksia ei kehäteillä ole tapahtunut.

– Aamun onnettomuus Leppävaaran kohdilla ruuhkautti Turunväylän, nyt liikenne näyttää sujuvan normaalisti, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos puolestaan kertoo Twitterissä.

Myös Helsingin seudun liikenteen (HSL) mukaan HSL-alueen julkinen liikenne on sujunut tiistaina hyvin. Junaliikenteen katkos on näkynyt lähinnä tavallista täydempinä busseina.

Rautatientorilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkeva bussilinja 615 on kuitenkin ollut erityisen ruuhkautunut.

Nyt HSL kertoo järjestäneensä lisää liikennettä lentokentälle koko illan ajaksi. Linja 617 liikennöi Hakaniemen ja lentoaseman välillä tiistaina poikkeuksellisesti puoleenyöhön asti. Linjan vuoroväli on iltaliikenteessä puoli tuntia.

Normaalisti linja 617 kulkee vain iltapäivään asti.

Lentoasemalle on tiistaina mahdollista matkustaa joukkoliikenteellä vain bussilla.

Veturimiesten työnseisauksen ajan katkolla ollut junaliikenne käynnistyy uudelleen aamuyöstä keskiviikkona 16. elokuuta.

Tiistaina lähteväksi merkittyjä yöjunia ei vielä liikennöidä. Näitä ovat IC 265 Helsingistä kello 18.49, saapumisaika Kemijärvelle 8.45, IC 273 Helsingistä kello 23.19, saapumisaika Rovaniemelle 10.52, IC 266 Rovaniemeltä kello 18.00, saapumisaika Helsinkiin 6.24 sekä IC 274 Kemijärveltä kello 19.45, saapumisaika Helsinkiin 9.14.

VR:n mukaan junaliikenteessä voi olla vielä tämän jälkeenkin parin päivän ajan muutoksia, kuten kalustomuutoksia ja mahdollisesti myös vuorojen perumisia. 

Lue myös: Video: Ruuhkilta vältytty varhaisaamun liikenteessä – "Bussit voivat täyttyä"

Käyttäjän riikka.jokinen@media.fi kuva
Riikka Jokinen