Pikaruokaketju Taco Bell avaa kaksi ravintolaa Espooseen – avautuvat marraskuussa

Restel Oy

Meksikolaistyylistä pikaruokaa tarjoileva Taco Bell avaa kaksi ravintolaa Espooseen.

Leppävaarassa sijaitsevan Sellon Taco Bell avataan 16. marraskuuta ja Matinkylän Iso Omenan ravintola 23. marraskuuta. Molemmat Espoon-ravintolat avataan kello 12.

Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen Taco Bell avautuu Helsingin keskustaan 9. marraskuuta. Ravintola sijaitsee osoitteessa Kalevankatu 2, ja sekin avaa ovensa tasan kello 12.

Vuonna 1962 Kaliforniassa perustetun pikaruokaketjun ruokalista pitää Suomessakin sisällään brändin klassikkoannoksia. Suomen-ravintolat ottavat kuitenkin ensimmäisinä valikoimiinsa myös nyhtökauran. Lisäksi suomalaiseen makuun on räätälöity annos, joka sisältää salaattia ja quacamole- ja pico de gallo -kastikkeita.

Taco Bellin on tuonut Suomeen hotelli- ja ravintola-alan toimija Restel, joka on tehnyt brändin kanssa monivuotisen sopimuksen, joka sisältää useita ravintoloita.

Taco Bellillä on kaikkiaan 6 500 ravintolaa 26 eri maassa.

Written by:

Riikka Jokinen

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Pikaruokaketju Taco Bell tulee Suomeen – Palkkaa heti ensimmäisenä vuonna 300 työntekijää10 minuutissa 40 Tacoa naamariin – Riittäisikö sinulla rahkeet?Taco Bell Suomeen? Ei, tämä on ihan kotimainen konsepti!