Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa – "Olen hakenut uutta naisseuraa, joskus turhankin kärkkäästi"

Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Päivi Tuovinen / Arkistokuva

 

Viime päivinä laulaja Tomi Metsäketoa on syytetty naisten seksuaalisesta häirinnästä. Tähdet, tähdet -ohjelman tuotannon mukaan keskustelu häirinnästä on vienyt huomion pois ohjelmasta, minkä takia Metsäketo ei jatka ohjelmassa.

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kommentoi.

Metsäketo kirjoittaa Facebookissa ottavansa tiedon surullisin mielin vastaan.

– Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään. Samalla kuitenkin toivon suhteellisuudentajua erityisesti netissä käytävään keskusteluun, Metsäketo kirjoittaa.

Laulaja kertoo olleensa viime vuodet stressaantunut. Hän kiersi konserttilavoja ahkerasti ja menetti samaan aikaan isänsä.

– Lisäksi olen ollut pitkään poikamies ja hakenut uutta naisseuraa, joskus turhankin kärkkäästi ja liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla. Kun tähän kaikkeen liittää välillä käsistäni karanneen liiallisen juhlimiseni, on soppa ollut valmis.

Kirjoituksessaan Metsäketo pahoittelee tekojaan ja kertoo aikovansa muuttua.

Metsäketo jatkaa keikkailua Sinun omasi -konserttikiertueella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

toimitus