Alvar Aallon suunnittelemaan taloon avataan ravintola

Eevertin sisustuksessa näkyy monen tunnetun suomalaissuunnittelijan kädenjälki.

_

Alvar Aallon suunnittelemaan ja suojeltuun kiinteistöön Helsingin Ratakadulla avataan 25. lokakuuta Designravintola Eevert.

Aalto myös piti rakennuksessa toimistoaan.

Designravintolassa kotimaisuus ei rajoitu ainoastaan ruokaan ja juomaan, vaan ravintola kunnioittaa ja nostaa esille suomalaisen muotoilun aarteita niin kalusteissa, valaisimissa kuin astioissakin.

Eevertissä näkyy muiden muassa Alvar Aallon, Harri Koskisen, Yrjö Kukkapuron, Lars Sonckin, Seppo Kohon, Oiva Toikan ja monen muun arvostetun suunnittelijan kädenjälkeä.

Eevertin ruokafilosofia on skandinaavinen ja inspiraation lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit.

Eevertissä on myös suomalaisuutta kunnioittavia juomia tarjolla ja ravintola tekee tiiviistä yhteistyötä Kyrö Distilleryn kanssa. Kyrö Distillery on suunnitellut drinkkilistan ja drinkit maistelumenuun.

Keittiötä luotsaa Sven Denis, joka on työskennellyt vuosia muiden muassa Lontoon Retro Bistro -ravintolassa, joka sai Denisin aikana Michelin-tähden sekä maininnan Lontoon parhaasta ravintolasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

toimitus