Talonväki kotona, härski varas tuli takaovesta – Espoossa riehuu taas murtoliiga

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Espoossa tehtiin viikonlopun aikana taas useampia omakotitalomurtoja. 

Järvenperässä Myllypellontiellä omakotitalon alakerrassa kävi varkaita perjantaina kello 10.05 asukkaiden ollessa kotona. Asuntoon oli tunkeuduttu ilmeisesti lukitsemattoman oven kautta ja sieltä anastettiin omaisuutta.

Rikoksesta epäilty on mies, jolla oli tummat housut, joissa on heijastinviivoja. Rikoksesta epäilty poistui paikalta läheiseen metsään, eikä häntä ole tavoitettu.

Kuurinniityssä Kaivertajantiellä murtauduttiin omakotitaloon asukkaiden poissa ollessa perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Nupurissa Brobackantiellä tehtiin murto omakotitaloon lauantaina iltapäivällä. Myös Haukilahdessa Iirislahdenkujalla murtauduttiin lauantai-iltana omakotitaloon. 

Kaikissa kolmessa tapauksessa rikottiin ikkuna ja pengottiin paikkoja. Lisäksi Iirismäessä oli lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisssä yritetty lukitun terassioven kautta sisään. Tekijä ei kuitenkaan päässyt syystä tai toisesta sisätiloihin saakka. 

Rikoksissa on osittain samankaltaisia piirteitä ja on mahdollista, että kyse on samoista tekijöistä.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin numeroon 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Käyttäjän jari.pietilainen@media.fi kuva
Jari Pietiläinen