39-vuotias mies aikoo miljonääriksi vuodessa – Uskotko, että tämä temppu onnistuu?

Lauri Salovaaralla on vajaa vuosi aikaa rikastua miljonääritasolle.

Sirpa Repo / Arkisto

Lauri Salovaara aikoo hankkia miljoona euroa ennen kuin täyttää 40 vuotta. Hänen matkastaan miljonääriksi on tekeillä kirja, joka julkaistaan kun projekti saavuttaa maaliviivan Salovaaran syntymäpäivänä 9. heinäkuuta 2018.

Yrittäjä, juontaja Lauri Salovaara on lähtenyt miljonääriksi 500 päivässä projektiin ilman taloudellista pääomaa. Hän on tarjonnut osaamistaan ja olemassa olevaa verkostoaan potentiaalisille kasvuyrityksille yritysten osakkuuksia vastaan.

Projektissa jäljellä olevaa aikaa ja arvoa voi seurata reaaliajassa osoitteessa www.1000000.fi. Tämän hetkinen omistusten arvo on 500 250 euroa.

Lauri Salovaaran matkaa miljonääriksi seuraa toimittajataustainen Juha Virranniemi, joka taltioi kaiken karikoista onnistumisiin ja kokoaa tarinan kirjaksi.

– Kirja ravistelee niin startupien kuin pitkän linjan yrittäjienkin ajattelutapoja ja antaa kullanarvoisia tulokulmia liike-elämän vaihtuviin tilanteisiin. Kirja rohkaisee ajattelemaan laajasti ja ratkaisemaan ruuvi–mutteri-tason ongelmia: keskity tähän ja tee se näin, kertoo Juha Virranniemi.

Miljonääriksi 500 päivässä -kirja seuraa ja analysoi Lauri Salovaaran miljonääriprojektia.

Kirja avaa taustoja ja vie syvälle projektin syntyhetkiin, rahakkaisiin ratkaisuihin, onnistumisiin ja epätoivon alhoihin. Kirjassa Lauri Salovaara jakaa avoimesti sitä tietoa ja osaamista, mitä hän on projektiin mukaan valikoituneille yrityksillekin antanut.

Arvokkaita ovat myös mentoreiden, korkean tason bisnesosaajien ajatukset. Kirjassa kerrotaan kuinka valtava medianäkyvyys on saatu aikaan, miten pelkällä omapäällä miljoonan euron pääoma on edes mahdollista kartuttaa ja miten henkinen kantti kestää näin poikkeuksellisen projektin ajan.

– Kaikki kirjassa avoimesti esitetyt toimintatavat ja neuvot ovat otettavissa omaan käyttöön. Tavoitteena on inspiroida lukijaa ja saada aikaan uusia oivalluksia, joita voi hyödyntää omassa elämässä, Lauri Salovaara kertoo.

Käyttäjän jari.pietilainen@media.fi kuva