"Sekä auto että matkustajat saavat polttoainetta" – uuteen Burger Kingiin tulee autokaista

Burger King avaa etenkin autoilijoita palvelevan ravintolan Helsingin Oulunkylään.

_

Ensi keväänä avattava Burger King -hampurilaisravintola palvelee myös autoilijoita Helsingin Oulunkylän MotorCenter-palvelukeskuksessa osoitteessa Isonpellontie 7.

Haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat."

– Nopean syömisen ravintolaketjuna haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Autoilijoille on tärkeää, että matkanteko on sujuvaa ja yhdellä pysähdyksellä sekä auto että matkustajat saavat polttoainetta, Burger King -ketjun johtaja Mikko Mollberg summaa.

Oulunkylään avattava ravintola on ensimmäinen pääkaupunkiseutua halkovalla Kehä I:llä.

Burger Kingin tilat rakennetaan osaksi MotorCenter-palvelukeskusta, jonka toiminta-ajatuksena on, että autoilija saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta.

– MotorCenter Oulunkylä on jo seitsemäs YIT:n kehittämän MotorCenter-konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, jota maailmanluokan ravintolabrändi Burger King autokaistoineen täydentää mainiosti. Avautuessaan toukokuussa 2018 MotorCenter Oulunkylä parantaa autoilijoiden palvelutarjontaa alueella moninkertaisesti ja sen sijainti Kehä 1:llä suurten asiakasvirtojen varrella auttaa kaikkia sen toimijoita menestymään, YIT:n johtaja Timo Lehmus sanoo.

MotorCenter Oulunkylän tiloihin on haettu erityisesti yrityksiä, joiden toimialaan kuuluvat moottori- ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteet ja palvelut.

MotorCenterin kokonaispinta-ala on 2 700 neliömetriä.

Burger King -hampurilaisravintolaketju kasvaa Suomessa vauhdilla – tämän vuoden loppuun mennessä ravintoloita on yhteensä jo 42.

Autoilevien asiakkaiden tarpeita vastaavat liikenneasemien yhteyteen perustetut toimipaikat, joissa on autokaista.

Lähde: YIT.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän Jussi Vehkasalo kuva
Jussi Vehkasalo