Kulttuuri

Mies ja pakettiauto pääosissa Idols-Martin musiikkivideossa

Idolin avausvideo. Martti Saarisen musiikkivideo on nähtävissä internetissä muun muassa Youtube-videopalvelussa.

Idols-ohjelman toukokuussa voittanut Martti Saarinen on saanut valmiiksi ensimmäisen musiikkivideonsa. Video tehtiin Idols-kisan voittajalle tarkoitetusta Se alkaa taas -kappaleesta. Kappaleen on säveltänyt entinen Idols-tuomari Patric Sarin ja sanoittanut PMMP-yhtyeestä tuttu Paula Vesala.

Koruttoman yksinkertainen video kuvattiin aamupäivän aikana Helsingin vanhassa kalasatamassa toukokuun lopussa. Vajaan neljän minuutin mittaisella videolla ei esiinny Saarisen lisäksi muita henkilöitä. Sen sijaan näkyvässä osassa on Chevy Van -pakettiauto. Martti Saarinen sanoo olevansa tosi tyytyväinen Petri Eklundin ohjaamaan videoon.

– Se on ammattimiesten työtä. Emme halunneet tehdä mitään suurimittaista videota tässä vaiheessa, Saarinen kertoo.

Videon kuvaaminen oli Saarisen näkövinkkelistä yllättävän rankkaa puuhaa. Kuvaukset aloitettiin varhain aamulla ja asiat kuvattiin moneen kertaan eri kuvakulmista.

– Laskeskelin, että otin kengät pois jalasta noin 25 kertaa neljän tunnin aikana, Saarinen kuvaili Ilta-Sanomissa.

Musiikkivideon purkittamisen jälkeen Saarinen matkusti Puolan pääkaupunkiin Varsovaan, jossa järjestettiin viime viikolla Ursynalia 2011 -ulkoilmafestivaali. Siellä hän halusi katsastaa yhden suosikkibändeistään, yhdysvaltalaisen Alter Bridgen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu