Huuhkajilla jo 5 perättäistä voittoa – Viro nurin komeasti Helsingissä

Kuvituskuva.

Arkistokuva

Suomen jalkapallomaajoukkue voitti Viron eilen Helsingissä maalein 3–0 harjoitusottelussa. Voiton myötä Markku Kanervan suojattien tappioton putki on jo viisi ottelua.

Huuhkajien sankariksi nousivat laiturit Pyry Soiri ja Robin Lod.  Soiri teki yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön. Lod taas iski kaksi osumaa. 

Valko-Venäjällä ammatikseen pelaava Soiri debytoi A-maajoukkueessa lokakuussa. Hän on nyt pelannut kolme ottelua Suomen paidassa ja kerännyt niissä kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Päävalmentaja Markku Kanerva oli tyytyväinen.

– 3–0, upea voitto. Tosi tyytyväinen olen siihen ilmeeseen, joka tänään joukkueella oli. Joukkue esitti tänään oikeaa pelirohkeutta ja kompaktia hyvää puolustuspelaamista, kommentoi Kanerva Palloliiton verkkosivuilla. 

– Aika vähän Viro sai vaarallisia maalipaikkoja ja taas sitten toiseen päähän me saimme luotua kolmen maalin lisäksi hyviä paikkoja. Olen siihen todella tyytyväinen.

Kanerva näki paljon hyvää viime aikojen otteissa.

– Ennen kaikkea, jos loppuvuotta ajatellaan, niin on pystytty tekemään maali kuudessa viimeisessä kamppailussa. Siellä on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio, joka tuli Ukrainaa vastaan. Kauttaaltaan kasvojenpesu onnistui ja saatiin mainetta palautettua. 

– Toivottavasti herätettiin uskoa suomalaisen jalkapallon parempaan tulevaisuuteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sport Content