Puheenaihe

Uusi jättimarket Helsinkiin – Prisma ja uusi kauppakeskus avautuvat 2020

Herttoniemeen rakennetaan asuntoja, päiväkoti, kirjasto ja kaupallisia palveluita.

YIT/Havainnekuva

Herttoniemessä sijaitsevan lähipalvelukeskus Hertsin kiinteistöhanke käynnistyy tammikuussa 2018. YIT ja Hartela toteuttavat hankkeen työyhteenliittymänä tasaosuuksin, kumpikin puolet.

Hertsin uudisrakennuksen sijoittajina ovat Aktia Henkivakuutus Oy:n, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian sekä Yleisradion Eläkesäätiön muodostama sijoittajaryhmittymä.

– Hyvien kulkuyhteyksien varrelle sijoittuva uusi laajentuva lähipalvelukeskus näin keskeiselle sijainnille on erinomainen sijoituskohde kiinteistösalkkuumme. Alue on vahvasti kehittyvä ja Hertsin vuokralaisten tarjoamat palvelut täydentävät hyvin toisiaan, kommentoi Aktia Henkivakuutus Oy:n sijoituspäällikkö Jukka Sjösten tiedotteessa.

Hertsi on hybridihanke, johon sijoittuu vähittäiskaupan ja palvelujen lisäksi myös palveluasumisen tiloja.

YIT ja Hartela rakentavat samaan kortteliin myös erilliset omat asuinrakennuskohteensa. Hankkeen rakennustyöt alkavat tammikuussa 2018 Megahertsin liikekeskuksessa tehtävillä muutostöillä ja työt jatkuvat pian myös uudisrakentamisella. Lähipalvelukeskus Hertsi avautuu keväällä 2020. Hertsin korttelikokonaisuus on valmis kesään 2021 mennessä.

Hertsin tiloihin sijoittuvat muun muassa HOK-Elannon Prisma, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila, yksityinen päiväkoti Touhula sekä olemassa olevassa liikekeskuksessa jo toimivat Tokmanni, Alko ja Megahertsin Apteekki.

Lisäksi Hertsiin tulee myös useita ravintoloita ja kahviloita.

Herttoniemen Treffi Pub & Bistron omistajana tunnettu Andy Solomon on avaamassa Hertsiin noin 900 neliömetrin laajuista uutta Fat Lizard Restaurant ja Bar -ravintolakokonaisuutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Alle 30 vuotta vanha terveyskeskus puretaan Helsingissä – tilalle asuntoja31.10.2017 20.15
Haastaja Treffi Pubille – uusi laatuburgeripaikka avaa Itiksessä 15.6.2016 16.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu