Minne mennä

Näitä et näe joka leffasalissa – Lyhytelokuvien viikonloppu Kannusalissa

Sirpaleita on CTRL Ö:n fiktiivinen dokumentti, joka syntyi vuoden 2016 kurssin pohjalta. Jokaisella meistä on paikkamme, aikamme tai hahmomme johon tarinaamme peilaamme.

Actiontime ry ja Kannukino järjestävät yhteistyössä lyhytelokuvafestivaalin viikonloppuna 12. -13. tammikuuta Kannusalissa Espoon keskuksessa. Toista kertaa järjestettävän festivaalin valkokankaalla nähdään eri genrejä edustavia elokuvia sekä ammattilaisilta että harrastajilta. Elokuvat ovat pienen budjetin tuotantoja.

Elokuvien lisäksi tapahtumassa on lauantaipäivänä työpajoja, joissa alan ammattilaiset antavat vinkkejä elokuvan työstämiseen.

Ensimmäinen näytös alkaa perjantaina kello 18. Lauantaina päivällä on työpaja, johon voi ilmoittautua 10. tammikuuta mennessä osoitteella [email protected] tai puhelimitse Terho Oksmanille, 040 5598694. Työpajan hinta on 20 euroa.

Työpajan ohjaajana on Matti Heino, joka on pitkäaikainen elokuva-alan moniosaaja. Hän on työskennellyt muun muassa Aki Kaurismäen kanssa. Elokuvan tuottamisesta kertoo Sons of Lumieren tuottaja Mete Sasioglu.

Tammifest 2018 lyhytelokuvafestivaalilla nähdään muun muassa Khadar AhmedinYövaras. Se kertoo somalimiehen autosta, joka alkaa katoilla öisin.

The Soul Artist on Riku Miettisen luoma henkilökuva Mika Kokko alias Onni-pellestä.

Lisäksi tapahtuman ohjelmassa on Jenni KangasniemenLasten juhlat, joka on komedia uusioperheen eronneista vanhemmista, pomottelevasta isoäidistä ja kaiken sen keskellä elävästä syntymäpäiväsankarista kymmenvuotiaasta Ristosta.

Yksi Meistä on CTRL Ö/Actiontimen tuotantoa ja Uneton48 lyhytelokuvakilpailun tuotosta vuodelta 2017. Saman tekijän Menneisyyden vangit syntyi ryhmätyönä elokuvakurssin majoitustilan pysähtyneen tunnelman innoittamana.

Tapahtuman päätöksenä nähdään Omniassa toteutettu ja Sari Tenhusen ohjaama Samaa unta -elokuva.

Elokuvanäytöksen hinta on 5 euroa illalta.

Tapahtuman aikataulusta on tietoa Facebookissa, https://www.facebook.com/tammifest2018/.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu