Urheilu

Rangers etenee kohti karsintaa aikataulussa – ensin edessä aluefinaali

Rangers on mättänyt 2. divisioonassa tällä kaudella pelaamassaan 12 ottelussa 175 maalia.

Sirpa Repo

Kirkkonummi Rangers on pelannut tähän mennessä mainion kauden. Joukkue johtaa lohkoaan 2. divisioonassa. Se on kärsinyt 12 pelaamassaan ottelussa vain yhden tappion, joka sekin tuli vasta jatkoajalla.

– Tavoitteemme on nousta Divariin. Tämä mielessä valmistauduimme kauteen hyvin. Töitä on paiskittu, sanoo toista kautta joukkueen päävalmentajana toimiva Jari Kallio.

Hän tietää, että moni muukin joukkue havittelee nousua sarjaporrasta ylemmäs. Nousuun ei riitä se, että on kahden parhaan joukossa runkosarjan päättyessä.

– Sen jälkeen on selvitettävä kolmiportainen pudotuspelivaihe. Divariin on vaikea nousta. Kevättalvella tulee pienessä ajassa monta tärkeää ottelua, jolloin tulee olla iskussa.

Kallio kehuu joukkuettaan todella tasaiseksi ja taitavaksi. Kun pelaajarinki on suuri, on kilpailu pelipaikoista kova. Se kehittää pelaajia.

– Saamme kaikkiin otteluihin kolme pallollisesti pelaavaa kentällistä. Kun kausi on lähtenyt menemään hyvin, tuntuu, että on voittava joukkue.

Salibandyn Suomen Cupissa Rangers eteni pidemmälle kuin mikään muu 2. divisioonan joukkue. Se tippui jatkosta vasta puolivälierissä. Divarissa pelaava Loviisan Tor voitti ottelun 10–6.

Tätä ennen Rangers kukisti pääsarjassa pelaavan LASB:n.

– Ottelusta saatiin hyvää kokemusta.

Cupissa joukkueen matka kuitenkin jatkuu. Se pelaa etelän aluefinaalissa.

– On hienoa pelata pikkufinaalissa. Saamme kotiottelussa haastajaksi 2. divarin toisen lohkon kärkijoukkueen Blackbirdsin.

Sama joukkue saattaa olla vastassa Divarikarsintojen alueellisissa pudotuspeleissä.

Aluefinaali on edessä Kirkkonummen väestönsuojassa perjantaina 19. tammikuuta tämän hetken tietojen mukaan kello 19.45. Alkamisaika saattaa vielä aikaistua.

Rangersin kausi jatkuu 2. divisioonassa kotiottelulla perjantaina 12. tammikuuta kello 19. Vieraaksi tulee silloin Jokerit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu