Puheenaihe

Espoon henkirikoksesta vangittu kaksi nuorta aikuista

HENKIRIKOS Nuori mies ja nainen on vangittu epäiltynä Espoon viime viikolla yksityisasunnossa tapahtuneeseen henkirikokseen. Poliisi pitää tapausta monin tavoin poikkeuksellisena.

Poliisi jatkaa edelleen viime viikon tiistaina espoolaisasunnossa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Vangittuna on kaksi henkilöä.

Arkisto/Teemu Vestovuo

Espoossa viime viikon tiistaina yksityisasunnossa tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen on vangittu kaksi henkilöä. Teosta epäiltynä vangittiin viime viikon lopussa nainen ja mies.

– Vangitut ovat täysi-ikäisiä nuoria aikuisia. Sen enempää en voi tässä vaiheessa asiasta lausua, koska esitutkinta on pahasti kesken, kertoo rikoskomisario Jyrki Kallio Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Kallio vahvistaa kysyttäessä, että nainen ja mies eivät ole sukua kuolleelle miehelle. Poliisi on päässyt kuulustelemaan epäiltyjä ja kertoo todennäköisesti tämän viikon lopussa lisää tutkinnan etenemisestä.

Poliisi otti viime viikolla kiinni viisi henkilöä, joista kolme päästettiin viime perjantaina vapaaksi ja kaksi päätettiin vangita.

Espoon keskuksesta sijaitsevasta yksityisasunnosta löydettiin viime viikon tiistaina kuollut mies. Hieman alle 40-vuotiaan miehen löysi kuolleena asunnossa henkilö, joka asuu samassa taloudessa ja oli tullut kotiin kello 15 jälkeen. Asunnossa oli päivällä ollut henkilöitä, jotka olivat sittemmin poistuneet. Poliisi tavoitti henkilöt myöhemmin asunnon ulkopuolelta.

Kallio pitää tutkintaa monelta osin haasteellisena ja tapausta epätyypillisenä.

– Tämä ei ole tyypillinen teko, että paikalla olisi alkoholiin liittyvä porukka ja lopuksi tapahtuu henkirikos. Tässä on erityyppisiä piirteitä, Kallio kommentoi viime viikolla.

Samasta osoitteesta oli jo aiemmin samana aamuna tehty ilmoitus poliisille.

Poliisi ei ole vielä valottanut teon motiivia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu