Makumaailma

Salve-gaten finaali: Hieta siirtyi Nokka-ravintoloiden siipien alle

Keittiöpäällikkö Ari Ruoho ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikka iloitsevat saadessaan Hietalahdenrannan Hiedan useasti palkitun Nokkansa sisarravintolaksi.

Royal Ravintolat

Vanhan Salven tiloissa Hietalahdessa viime keväänä avannut Ravintola Hieta joutui heti ensimmäisenä syksynään muutoksen kouriin. Ravintoloitsija Jani Hiltunen palasi takaisin Karjalaan, lokakuussa Royal Ravintolat liitti Hiedan Nokka-ravintoloihin, joita luotsaavat keittiöpäällikkö Ari Ruoho ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikka.

Hiedasta ryhdyttiin tekemään kannattavaa kortteliravintolaa.

– Olen pitkään halunnut isännöidä laadukasta, mutta helppoa ja rentoa kortteliravintolaa ja Hieta on juuri sellainen. Typistimme Terhin kanssa ruokalistaa merkittävästi, sillä näin pystymme entistä paremmin keskittymään niihin annoksiin, joita meillä on, Ruoho kertoo.

Lue koko juttu Aromi-lehdestä

Aromi-lehti ja Etelä-Suomen Media (muiden muassa Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat) kuuluvat Mediatalo Keskisuomalaiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ei tullutkaan Salvea – Satama-altaan reunalle syntyi uusi ravintola25.4.2017 07.25
Taiteilijat herättivät Salven henkiin – Sakari Nupponen teki merimieskapakan vaiheista kirjan24.4.2017 18.20
Salven jälkeen kovat odotukset – Hietalahden tulokas tasapainoilee uuden ja vanhan kanssa21.4.2017 20.20
Salve avasi uudessa talossa: Paljon vanhaa, jotain uutta19.9.2016 19.10
Ravintola Salve joutuu sittenkin muuttamaan – "Merinäköala säilyy"14.6.2016 12.31

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu