Tukholmalainen huippuravintola tulee Helsinkiin – ruokafestari paljasti ravintolansa

Tämän vuoden Taste of Helsinki -ravintolat ovat helsinkiläiset Chapter, Fabrik, Garden by Olo, Latva, Nolla, Ragu ja Wino. Vierailevina ravintoloina ovat Sky Ounasvaara Lapista ja Esperanto Tukholmasta.

Jarno Jussila

Taste of Helsingissä vierailevan tukholmalaisravintola Esperanton ravintoloitsija Sayan Isaksson.

_

Taste of Helsinki on ottanut paikkansa helsinkiläisenä ravintolafestivaalina. Kuva viime vuoden tapahtumasta.

Johanna Erjonsalo / arkisto

Töölönlahden puisto muuttuu 14.–17. kesäkuuta herkuttelijoiden keitaaksi, kun Taste of Helsinki -ravintolafestivaali järjestetään siellä jälleen.

Tulevan kesän tapahtuman ravintolat ovat helsinkiläiset Chapter, Fabrik, Garden by Olo, Latva, Nolla, Ragu ja Wino. Listaa täydentämään tapahtumaan saapuvat ensimmäistä kertaa ravintolat Lapista ja Ruotsista eli Sky Ounasvaara ja pohjoisen gastronomian huippua edustava Esperanto Tukholmasta.

Mira ja Barry MacNamaran järjestämä festivaali on ylistys Helsingin parhaille mauille ruoan ja juoman saralla. Paikan päällä ravintolat esittelevät menunsa.

– Taste of Helsinki on tapahtuma, jossa ihmiset pääsevät sukeltamaan syvälle kaupungin gourmetruokakulttuuriin. Samalla festivaali edistää tietoisuutta Helsingistä alati kasvavana huippuravintoloiden kaupunkina, kertoo Barry MacNamara.

Taste of Helsinki 2018 edustaa muutosta ja ensimmäistä kertaa festivaalin historiassa ravintolakattaus on vaihdettu kokonaan edellisvuodesta. Ragu, yksi vuoden 2015 suosikeista, tekee paluun tapahtumaan.

Jättisuosion saanut Electrolux Chef’s Secrets -kokkikoulu järjestetään tapahtumassa jälleen. Neljän päivän aikana 600 vieraalla on mahdollisuus kokata itse annoksensa Suomen kokkimaajoukkueen jäsenten opastamana.

Lisätiedot: www.tasteofhelsinki.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Jussi Vehkasalo

Ota yhteyttä