Urheilu

Susijengi pelaa seuraavat vuodet kotipelinsä Espoossa

Koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettman seuraamassa Susijengin harjoituksia Kisakallion urheiluopistolla kun Antto Nikkarinen, Roope Ahonen ja Lauri Markkanen kamppailevat pallosta.

Kari Sallinen

Koripallon MM-karsintoja pelaavan Susijengin miesten kotimaaottelut pelataan Tapiolan urheilupuiston Espoo Metro Areenalla seuraavat kolme vuotta. Ensimmäinen maaottelu pelataan siellä perjantaina 31. elokuuta. Tuolloin vastaan asettuu Latvia.

Viime syksyn EM-kisoissa ja sitä seuranneissa MM-karsintaotteluissa Susijengi pelasi Helsingissä Hartwall-areenalla ja Helsingin jäähallissa. Koripalloliitossa oli tahto löytää jengille pysyvä koti FIBA:n kilpailukalenterin puitteissa.

FIBA:n uudessa kilpailumallissa maaotteluita pelataan noin kolmen kuukauden välein seurajoukkuekauden keskellä järjestettävissä maaotteluikkunoissa.

Espooseen muuton myötä Koripalloliiton ja Suomen koripallomaajoukkueen kannattajat ry:n välinen yhteistyö tiivistyy entisestään.

– Olemme sopineet faniyhdistyksen kanssa siitä, että heille varataan oma, erikoishinnoiteltu katsomonosansa, joka on meiltä kädenojennus heidän toimintaansa kohtaan. Tarkoitus on, että kyseisessä katsomossa hypitään, pompitaan, liehutetaan lippuja ja hakataan rumpuja täysin rinnoin, kertoo Koripalloliiton tapahtuma- ja elämysjohtaja Mika Mäkelä.

Susijengin muuton myötä myös Suomen Koripalloliiton toimisto siirtyy Tapiolan urheilupuiston halliin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Susijengi juhli Urheilugaalassa – Lauri Markkanen rohmusi palkintoja19.1.2018 08.58
Susijengi harppasi huiman loikan maailmanlistalla12.10.2017 09.49

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu