Paikalliset

Omnian ravintola nousi luomuportaille

Omnian Espoon keskuksen kampuksen à la carte -lounasravintola Henricus nousi suoraan viidennelle portaalle ammattikeittiöiden Portaat luomuun -asteikolla.

Elokuussa avatussa ravintolassa käytetään luomu- ja lähiruokatuotteita kaikissa raaka-aineryhmissä ja tavanomaisia vain luomuvaihtoehdon puuttuessa. Henricus aloitti toimintansa elokuussa. Ravintola toimii opiskelijoiden työssäoppimispaikkana sekä tarjoaa tilat kokousten ja juhlien järjestämiseen.

Portaat Luomuun on vapaaehtoinen ohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa ammattikeittiöitä lisäämään luomutuotteiden käyttöä. Ohjelmassa on portaita, joita nousemalla keittiöt vähitellen lisäävät luomutuotteiden käyttöä.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu