Puheenaihe

Ehdotuksia tullut runsaasti – vielä ehdit ilmoittaa suosikkisi Espoon positiivisin -kisaan!

Maxin Kalan Max Grönholm valittiin viime vuoden positiivisimmaksi espoolaiseksi. Palkintotilaisuudessa olivat läsnä Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ja Espoon Nuorkauppakamarin Krista Katainen.

Katja Riihola

Vuoden positiivisin espoolainen -kisaan on tullut runsaasti ehdotuksia. Joukossa on viime vuosien tapaan erilaisia tahoja, kuten vapaaehtoistyöntekijöitä ja -yhteisöjä, kouluväkeä, urheiluseuroja ja yrittäjiä. Vielä ehdit ehdottamaan omaa ehdokastasi, kilpailun ensimmäinen vaihe jatkuu tämän viikon loppuun.

Espoon positiivin on Länsiväylän, Espoon Nuorkauppakamarin ja Espoon kaupungin kilpailu, jossa etsitään vuoden positiivisinta espoolaista. Vuoden positiivisin voi olla ihminen, yhteisö, yhdistys tai yritys – tärkeintä on, että ehdokkaan toiminta on niin myönteistä, että ansaitsee vuoden positiivisimman tittelin.

Voit ehdottaa suosikkiasi täällä.

Muista merkitä myös perustelut sekä omat tietosi, ne jäävät vain toimituksen tietoon. Ehdotuksia voi jättää sunnuntai-iltaan saakka.

Raati valitsee lukijoiden ehdotuksista finalistit, jotka esitellään Länsiväylässä sekä paperilehdessä että nettisivuilla. Lukijat saavat sen jälkeen äänestää suosikkiaan.

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä palkitsee vuoden positiivisimman espoolaisen 11. joulukuuta kello 13 kauppakeskus Sellossa.

Viime vuonna Espoon positiivisimmaksi äänestettiin Kauklahteen kalakaupan perustanut Max Grönholm.

Aiempina vuosina Espoon positiivisimmaksi on valittu muun muassa erityisopettaja ja kouluttaja Kaisa Vuorinen, harmonikan soiton opettaja Elina Leskelä, liikunnanohjaaja Janina Suuronen, omaishoitaja Kristiina Mustakallio sekä kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja Antero Laukkanen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Maxin Kalan hymypoika on Espoon positiivisin – "Kauklahti on kuin Tylypahka"9.12.2017 08.00
Espoon positiivisin: Toisten huomioiminen on mielen vitamiinia18.12.2016 06.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu