Puheenaihe

Tunnistatko tämän kuvan miestä? Tunkeutui porukan kanssa uhrin kotiin, pahoinpiteli ja varasti omaisuutta – kerro tietosi poliisille

Helsingin ja Itä-Uudenmaan poliisit pyytävät apua Vantaan Tikkurilassa maanantaina 5. marraskuuta tapahtuneen törkeän ryöstön tutkinnassa.

Poliisin mukaa kolme nuorta miestä tunkeutui vuonna 1995 syntyneen miehen kerrostaloasuntoon aamuyöllä, pahoinpiteli uhria ja anasti häneltä omaisuutta. 

Lisäksi uhri pakotettiin kertomaan pankkitiliinsä liittyvät tunnusluvut, minkä jälkeen hänen tililtään nostettiin käteistä rahaa.

– Rikoksen uhri sai pahoinpitelyn yhteydessä vammoja ja hänet toimitettiin sairaalaan. Poliisin tietojen mukaan vammat eivät ole olleet hengenvaarallisia ja uhri on päässyt pois sairaalasta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisin tiedossa on kahden muun törkeästä ryöstöstä epäillyn miehen henkilöllisyydet. Vuosina 1995 ja 1996 syntyneet miehet on Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä vangittu.

– Poliisi ei ole omin tutkinnallisin keinoin saanut selville kolmannen miehen henkilöllisyyttä. Tämän johdosta poliisi julkaisee teosta epäillyn miehen kuvan ja pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi, Halme perustelee kuvan julkaisua.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä pyydetään toimittamaan Helsingin poliisille sähköpostitse [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Poliisin kuvat: Nippu Kauniaisista ryövättyjä satasia löytyi auton katosta ja takavalosta – epäilty tuli Suomeen lentäen ja osti ajokin Turusta13.12.2018 11.59

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu