Puheenaihe

Nyt on Suomenlinnan lautalla käyttöä – uusi huima matkustajaennätys poksahti rikki

Suomenlinnan lauttaliikennettä käytti viime vuonna peräti 2 180 000 matkustajaa. Luku on uusi ennätys. – 

HKL

Suomenlinnan lauttaliikenteessä saavutettiin uusi matkustajaennätys joulukuun lopulla: lauttaliikenteessä tehtiin vuonna 2018 yhteensä 2,18 miljoonaa matkaa.

Lautan matkustajamäärät ovat kasvaneet tasaisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja edellinen matkustajaennätys on vuodelta 2016. 

– Olemme todella tyytyväisiä, että olemme voineet palvella entistä suurempaa määrää matkustajia, vaikka liikenteen määrässä ei ole tapahtunut muutoksia. Matkustajamäärien lisääntyminen on sijoittunut tasaisesti koko vuoden ajalle, joten kapasiteetti on riittänyt hyvin”, toteaa Suomenlinnan Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Rain Mutka

Helsingin seudun liikenteen tutkimustulosten mukaan matkustajien tyytyväisyys Suomenlinnan lauttaliikenteeseen on pysynyt hyvänä. Viime kesänä lähes 90 prosenttia Suomenlinnan lautan matkustajista oli tyytyväisiä liikenteeseen.

Tyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla, vaikka lauttaliikenteen matkustajamäärät ovat vuosi vuodelta kasvaneet.

Suomenlinnan Liikenne Oy hoitaa Suomenlinnan henkilö- ja huoltoliikennettä. Suomenlinnan Liikenne Oy on HKL:n tytäryhtiö. Lauttaliikenteen tilaa ja aikataulut suunnittelee HSL.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu