Makumaailma

Loppuuko olut Töölöstä? Viikonlopun suosituille festareille odotetaan ruuhkaa – "Kannattaa tulla heti kun ovet aukeavat"

Johanna Erjonsalo

Tapahtumatila Korjaamolle Töölöön ennakoidaan ruuhkia viikonlopuksi, kun Craft Beer Winter Wonderland -festari kerää oluen ystäviä kaksipäiväiseen tapahtumaan.

Festarin "kesäversio" järjestettiin aiemmin Töölössä ja se keräsi niin pitkät jonot, etteivät kaikki mahtuneet sisään ja suosituimmat oluet loppuivat kesken. 

Ferstarin ennakkoliput on myyty loppuun ja järjestäjä suosittelee, että paikan päälle kannattaa tulla heti kun ovet aukeavat kello 14 perjantaina ja lauantaina.

– Sisätilat vetävät vähemmän porukkaa kuin ulkotilat, joten jonot tulevat olemaan paikoitellen varmasti pitkät, arvioi markkinointi- ja kehityspäällikkö Aleksi Saikkonen CoolHead Brew'sta.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Korjaamo ja CoolHead Brew. Sitä mainostetaan "olutfestivaaliksi, joka on aivan muuta kuin olutfestivaalilta voisi odottaa".

Mukana on 11 panimoa ympäri Eurooppaa.

– Keskiössä ovat laatu, ihmiset ja ainutlaatuisuus. Mukaan on kutsuttu lupaavimmat kotimaiset ja eurooppalaiset panimot. Erityispainotuksena ovat panimot, joita ei ole muilla festareilla nähty. Panimoiden työntekijät ovat itse paikalla, festarin tiedotteessa kerrotaan.

Oluen ohella tapahtumassa pääsee maistelemaan juustoja tai suklaata. Loppuillasta viihdettä tarjoaa DJ. 

Maksullinen tapahtuma on auki perjantaina 11. tammikuuta kello 14–01 ja launtaina kello 14–01. Ikäraja on 18 vuotta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vuoden Hyvä Tuomas keksi syyn, miksi 3.3. on hyvä päivä juoda olutta – baaritiski ja johtajan pesti ovat yhtä tuttuja Olli Majaselle, 5421.12.2018 14.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu