Puheenaihe

Polkupyöräilevä automurtaja jäi rysän päältä kiinni Vantaalla – Kertoi poliisille: "Löysin tämän auton sattumalta"

Viime yön autovaras jäi poliisin tullessa paikalle kiinni Vantaalla. Tarinoiden kertominen ei vakuuttanut virkavaltaa. Kuva ei liity tapaukseen. – 

ESM arkisto

Poliisi nappasi tavallista erikoisemman autovarkaan kiinni Vantaan Koivukylässä viime yönä noin kello 03.25 aikaan.

Sivullinen henkilö oli Haapatiellä kiinnitänyt huomiota mieheen, joka puuhaili epämääräisesti pakettiauton ympärillä. Tätä kesti aikansa, kunnes sivullinen soitti poliisit paikalle.

Kun partio saapui paikalle, mies oli kuitenkin ehtinyt häipyä. Pakettiauton sivuikkuna oli rikki ja auton luota johtivat pois tuoreet polkupyörän jäljet.

Tehtävään liittyi kaksi muutakin partiota ja poliisi jäljitti lumessa selvästi näkyvää polkupyörän jättämää uraa. Jälkien toisesta päästä Pyökkitieltä löytyi vuonna 1982 syntynyt mies. 

Mies kertoi ensin vain sattumalta löytäneensä pakettiauton, jonka ikkuna oli rikki. Hetken kuluttua hän kuitenkin partion puhutuksessa myönsi hajottaneensa itse auton ikkunan. 

Koska yöllinen pyöräilijä oli varustautunut retkelleen puukolla ja laittomalla kaasusumuttimella, häntä epäillään varkauden lisäksi toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta sekä lievästä ampuma-aserikoksesta. 

Saaliikseen mies sai pari mustaa laturinjohtoa, työkäsineet ja energiajuomatölkin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu