Puheenaihe

Kauppaketju kosiskelee nuoria Tinderissä – lupaa kesätöistä luotettavan kumppanin

Kesätyö voi olla tinder match.

Armi Suojanen

Lidlillä aukesi haettavaksi tuhat kesätyöpaikkaa maanantaina 14. tammikuuta. Tänä keväänä Lidlin kesätyökampanja näkyy myös deittisovellus Tinderissä, jossa Lidl houkuttelee hakijoita tarttumaan kesäromanssiin ”luotettavan kumppanin kanssa, joka ei pelkää sitoutua”.

– Kesätyöstä voi syntyä myös pitkäaikainen kumppanuus. Näistä meillä on paljon kokemusta, henkilöstöpäällikkö Sanna Rainio naurahtaa ja viittaa siihen, että monelle tarjoutuu kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa Lidlissä osa-aikaisena esimerkiksi opintojen ohessa.

Kesätyökampanjan kasvoina nähdään pariskunta. YouTube-tähdet Miklu ja Sara Karoliina jatkavat Lidlin kesäromanssiteemaa sosiaalisen median eri kanavissa.

Kesätöitä on tarjolla Lidl-myymälöissä eri puolilla Suomea, Janakkalan ja Laukaan jakelukeskuksissa sekä pääkonttorissa Espoossa. Haku päättyy myymälöiden osalta 5. helmikuuta ja jakelukeskusten osalta 12. helmikuuta.

Kesätyöntekijät ovat odotettuja vahvistuksia vakituiseen työporukkaan. Arvostusta halutaan osoittaa myös niin, että kesätyösopimuksen mukana työntekijä saa Lidlin henkilökunnalle kuuluvaa liikunta-, kulttuuri- ja työmatkarahaa.

– Meillä koko henkilökunta on oikeutettu liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuun ja kesätyöntekijät saavat aivan samat edut käyttöönsä. Meistä se on ennen kaikkea reilua ja haluamme sillä osoittaa, miten tärkeitä kesätyöntekijät meille ovat, Rainio sanoo.

Lidl on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa työnantajat sitoutuvat vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Kauppa on elinkeinoelämän suurin työllistäjä ja niin ikään nuorten suurin kesätöiden tarjoaja. Kaupan liitto arvioi, että kaupan alalla työskentelee joka kesä arviolta 25 000 nuorta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaispanimolle huikea sopimus: Oluet myyntiin 2300 Lidliin ympäri Eurooppaa – "Ainutlaatuista"20.12.2018 09.15
Lidl luopuu 1,29 e/kg:n banaaneista – tässä ovat tilalle tulevien reilujen banaanien hinnat4.1.2019 08.31
Lidliltä uusi verkkokauppa Suomeen – poikkeaa siitä, mitä on Euroopassa nähty22.11.2018 13.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu