Puheenaihe

13-vuotias pahoinpideltiin kirjastossa – "Toivomme, että tekijä ottaa yhteyttä ennen valvontakamerakuvan julkaisua"

Kuvituskuva.

Kuvitus-/arkistokuva

Helsingin poliisi tutkii Oulunkylän kirjastossa 13-vuotiaan pojan pahoinpitelyä, joka tapahtui maanantaina 5. marraskuuta.  

Rikoksesta epäilty on toistaiseksi tuntematon aikuinen mies. Poliisi käskee miestä ilmoittautumaan.

‒ Olemme yrittäneet tuloksetta selvittää miehen henkilöllisyyttä. Meillä on tilanteesta valvontakameratallenne, jonka voimme tarvittaessa julkaista, mutta toivomme, että mies ilmoittautuisi ensisijaisesti itse poliisille, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Tilanne käynnistyi, kun kahden suurin piirtein samanikäisen pojan ja rikoksesta epäillyn miehen välille tuli suusanallista riitaa. Tilanteen kärjistyessä mies löi maassa makaavaa poikaa useita kertoja. Tämän jälkeen sekä mies että pojat poistuivat kirjastosta.

‒ Poliisi on ollut yhteydessä pahoinpitelyn uhriksi joutuneen pojan huoltajaan. Uhrin henkilöllisyys on siis poliisin tiedossa, Korhonen vahvistaa.

Rikoksesta epäillyllä, poliisin arvion mukaan noin 30‒40-vuotiaalla tanakalla miehellä, oli tapahtumahetkellä päällään tumma hupullinen takki, farkut, harmaa paita ja mustat lenkkarit, joissa oli harmaita raitoja.

Poliisi neuvoo miestä ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse [email protected] tai virka-aikana puhelimitse 0295 474 464/0295 474 750.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kuvat: Tunnistatko Stockmannilla shoppailleen naisen? – 90-vuotiaan miehen korttia vingutettiin 20 000 eurolla15.1.2019 13.04

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu