Urheilu

Kolme peliä, kolme ot-tappiota – Mikko Rantasen Coloradolla harmittava saldo

Mikko Rantanen

Kari Pekonen

Mikko Rantasen Colorado Avalanche päätti kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueensa jääkiekon NHL-liigassa suunnuntaina. Reissun tuloksena oli kolme over time -tappiota. Colorado taipui sunnuntaina Boston Bruinsin hallissa jatkoajalla 1–2. Bruinsin Brad Marchand laukoi ratkaisun ajassa 64.03.

– Kolme sarjapistettä ei riitä. Häviämme otteluita ja sanomme: Saimme kolme pistettä tältä reissulta. Mutta se ei riitä. Meidän täytyy löytää keinot saada voittoja jatkoajalla, Coloradon veräjänvartija Semyon Varlamov manaili NHL:n verkkosivuilla.

Ne keinot ovat olleet vähissä tällä kaudella. Coloradon saldo yli 60 minuuttia kestäneistä otteluista uhmaa jo todennäköisyysmatematiikkaa.

Colorado on voittanut kauden 12 jatkoaikaottelustaan vain yhden: Mikko Rantanen upotti Anaheimin marraskuun puolivälissä kaksi sekuntia ennen jatkoajan päättymistä.
Muut 11 yli 60 minuutin ottelua ovat päättyneet tappioon. Yksi tappiosta tuli voittolaukauskilpailussa, 10 jatkoajalla.

Boston oli onnistunut häviämään Coloradolle kotonaan 11 kertaa peräkkäin. Bruins oli lyönyt Avalanchen Bostonissa viimeksi maaliskuussa 1998.

Colorado on nyt neljän pisteen päässä Läntisen konferenssin playoff-viivasta. Boston nousi Montrealin ohi Atlantic–divisioonan kolmannelle sijalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu