Puheenaihe

Kauppakeskus Kaari uusii ravintolansa – katso täältä uudet ja sulkeutuvat paikat

Kauppakeskuksen uudesta ravintolamaailmasta tulee valoisa.

Kauppakeskus Kaari

Kannelmäessä sijaitseva kauppakeskus Kaari pistää ravintolapalettinsa uusiksi. Asiakkaat ovat kauppakeskuksen mukaan jo pitkään toivoneet ruokatarjonnan monipuolistamista. Uusien ravintoloiden on tarkoitus lisätä myös lounastarjontaa.

Ravintolamaailmaan on tulossa 8‒10 uutta toimijaa kahviloista ravintoloihin ja lounasruokapaikkoihin. Tähän mennessä uusista ravintoloista on julkistettu Fafa’s, Kotipizza, Sesonkipuoti ja Konnichiwa, joka avaa toisen sushibuffetistaan tunnetun ravintolan Helsingissä.

– Ravintolatarjonnalla on yhä keskeisempi rooli, jotta kävijöitä saadaan houkuteltua kauppakeskukseen, Kaaren kauppakeskusjohtaja Sanna Kinnunen sanoo.

Uusi ravintolamaailma aukeaa kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen. Sen yhteyteen rakennetaan myös leikkipaikka lapsille.

– Kaikki ravintolat ovat vierekkäin yhteisen käytävän varrella, mutta jokaisella ravintolalla on omat tarjoilu- ja istuma-alueensa, Kinnunen kertoo.

Ravintola-alueen remontti alkaa maanantaina 18. maaliskuuta. Uusi ravintolamaailma aukeaa elokuussa.

Ovensa uuden ravintolamaailman tieltä ovat jo sulkeneet La Famiglia, Café Velo, Chilitos ja Chico's TO GO. HOK-Elannon ravintoloista Spaghetteria ja Coffee House jatkavat toimintaansa normaaliin tapaan ja siirtyvät uuden ravintolamaailman valmistuttua ensimmäiseen kerrokseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu