Puheenaihe

Häiriötilanne sotki koululaisten ja vanhusten kuljetuksia Espoossa – vaikutti noin 700 asiakkaaseen

Verkko-operaattorin palvelukatkos sotki kuljetusyritys Kajonin henkilökuljetuksia Espoossa torstaina. Kuvituskuva.

Arkisto/Inka Töyrylä

Kuljetusyritys Kajonin vastuulla olevissa Espoon kaupungin henkilökuljetuksissa torstaina ilmenneet ongelmat ovat ohi. Ajojohdon päällikkö Vili Lehtinen Kajon Oy:stä kertoo, että torstaina aamuyöllä alkaneet ongelmat saatiin korjattua puolilta päivin.

Ongelmien takia esimerkiksi osa Kajonin koulukuljetuksista sekä vanhusten ja vammaisten kuljetuksista jäi torstaina hoitamatta. Lisäksi suuri osa kuljetuksista oli vaarassa peruuntua kokonaan.

Syynä ongelmiin oli Kajonin verkko-operaattorin palvelukatkos, minkä takia yhtiössä tehtiin töitä käsipelillä.

Lehtisen mukaan torstain ongelmat heijastuivat noin 700 yrityksen lapsi-, vammais- ja vanhusasiakkaaseen Espoossa esimerkiksi viivästyksinä ja peruutuksina. Ongelmat eivät vaikuta henkilökuljetuksiin perjantaina, Lehtinen uskoo.

– Tietojemme ja kokemuksemme mukaan kaikki toimii nyt normaalisti, Lehtinen sanoi torstaina iltapäivällä.

Torstain ongelmat olivat Lehtisen mukaan poikkeuksellisen laajoja.

– Pienempiä ongelmia on ollut aiemminkin, mutta nyt meillä meni koko aamuyö ja aamupäivä tuossa, Lehtinen sanoo viitaten ongelmien kestoon.

Espoon kaupunki tiedotti torstaina, että Kajon korvaa ongelmista aiheutuneet kulut, kuten taksimatkan hinnan, asiakkaille jälkikäteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Espoon koulukuljetukset takkuavat jälleen: useat lapset jääneet odottamaan kyytejään – "Olen pahoillani tilanteesta"15.8.2018 16.33
Ekaluokkalaisia jäänyt ilman kyytiä − Kirkkonummen koulukuljetukset ovat takkuilleet pahasti kolme päivää11.8.2018 10.48

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu