Urheilu

Valtteri Bottas: "Aika-ajoissa voidaan parantaa" – Mersu oli jo kovimmassa iskussa, katso video

Valtteri Bottas

MTV:n uutisvideo

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas olivat selvästi nopeimmat kuljettajat Australian F1-kisan perjantain harjoituksissa. Eroa kolmanneksi sijoittuneeseen Red Bullin Max Verstappeniin Mersu–kuskeilla oli peräti kahdeksan kymmenystä, mutta Bottas ei halunnut tehdä tuloksista suurempia johtopäätöksiä.

– Auto oli parempi kuin testeissä. Emme tuoneet paljoa uusia osia autoon, mutta saimme optimoitua pakettimme. Emme ole kuitenkaan nähneet muiden tiimien todellista suoritustasoa. Tiedämme, kuinka paljon voimme aika-ajoissa parantaa, mutta emme tiedä, miten paljon muut parantavat, Bottas sanoi Racefansin mukaan.
Hamilton oli autonsa kilpailukyvyn suhteen hyvin luottavainen.

– Autosta on positiivinen viba. Auto tuntuu, että se on parempi kuin Barcelonassa. Veimme ohjelmamme läpi ongelmitta, Hamilton ilmoitti.

Mercedeksellä oli ollut Barcelonan testeissä vaikeuksia, mutta Melbournessa tiimin tilanne näyttää perjantain perusteella paljon paremmalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vettel täräytti: Mersu "puhui pa**aa" – Räikkösen korvaajalla pahoja ongelmia15.3.2019 12.00
Katso videot: Mersu jyräsi kärkeen – Räikkönen säväytti!15.3.2019 08.54
Entinen mahtitalli on kuin varjo vain – pahoissa vaikeuksissa heti F1-kauden ensimmäisissä harjoituksissa15.3.2019 11.58

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu