Puheenaihe

IL: Jussi Hakulinen ei saanut kutsua Olli Lindholmin hautajaisiin – jätettiin ulos myös muistokonserteista: "Arvasin, että rahastus alkaa heti"

Hakulinen halusi itse järjestää Yön jäähyväiskeikat bändin alkuperäisjäsenten kanssa, mutta hanke ei toteutunut.

Jussi Hakulinen pyytää, että hänen tekemiään kappaleita ei esitetä Olli Lindholmin muistokonsertissa.

Jussi Lehtisalo

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen ei saanut kutsua Olli Lindholmin lauantaina pidettyihin hautajaisiin, uutisoi Iltalehti.

Hakulinen sanoo lehden haastattelussa, että olisi halunnut jättää jäähyväiset pitkäaikaiselle bändikaverilleen, jonka hän ehti tuntea 1980-luvulta saakka.

Hautajaisten lisäksi Jussi Hakulinen on jätetty ulos myös kolmesta muistokonsertista, joiden järjestämisestä tiedottivat muut Yön jäsenet maanantaina. Hän esitti itse muistokonsertin järjestämistä kolme päivää Olli Lindholmin kuoleman jälkeen.

Hakulinen ilmoitti asiasta Twitterissä.

– Yö-yhtye suunnittelee viimeistä keikkaansa alkuperäisjäsenillään. Nyt etsitään kiinnostuneita järjestäjiä. Eihän me jazzia soiteta mutta Kirjurinluodolla Suistomaan Soittopäiviltä on parhaat keikkamuistot. Olisi Ollinkin mielestä varmasti sopivaa "sulkea ympyrä" näin? Hakulinen twiittasi.

Hanke jäi toteutumatta. Hakulisen idean kannattajaksi ei ilmaantunut muita yhtyeen jäseniä.

Iltalehdelle Jussi Hakulinen kommentoi tulevia muistokonsertteja kitkerästi, koska kokee tulleensa kohdelluksi tylysti.

– Arvasin että näin käy, rahastus alkaa heti, Hakulinen tuhahtaa Iltalehdelle.

Jussi Hakulisen mukaan kukaan ei ole ottanut häneen yhteyttä muistokonsertteihin liittyen. Hän kokee konsertit röyhkeänä vetona itseään kohtaan.

– Tunnen nämä nykyiset bändiläiset, niin tällainen käyttäytyminen ei tullut yllätyksenä. Pitäkööt konserttinsa, jos kehtaavat. Kunnioittakaa edes sitä, että jättäkää mun biisini rauhaan.

Jussi Hakulisen tekemiä kappaleita ovat esimerkiksi Yön kovimpiin hitteihin lukeutuvat Joutsenlaulu, Rakkaus on lumivalkoinen, Särkynyt enkeli ja Laulu meille kahdelle.

Olli Lindholmin ja Jussi Hakulisen keskinäinen suhde oli lukuisten riitojen ja välirikkojen sävyttämä. Hakulinen ärähti tekemiensä Yö-yhtyeen hittien esittämisestä jo Olli Lindholmin elinaikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee keikkaa alkuperäiskokoonpanossa – "Olisi Ollinkin mielestä varmasti sopivaa sulkea ympyrä näin?" 15.2.2019 09.30
Jussi Hakulinen varmisti – Yön jäähyväiskeikkoja ei tulekaan19.2.2019 09.00
Kyyneliin puhjennut Jussi Hakulinen IS:lle: "En usko, että Yö jatkaa enää ilman Ollia"12.2.2019 13.50
Nyt se varmistui: Olli Lindholmille kolme muistokonserttia – tässä ovat esiintyjät ja päivämäärät18.3.2019 09.19
Juhani Merimaa tutustui Olli Lindholmiin jo nuorena punkkarina – jakaa muiston Tavastialta vuosikymmenten takaa: "Se jäi pysyvästi mieleen"12.2.2019 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu