Puheenaihe

Asuintornien rakentamisen aloitus viivästyy Tapiolassa

RAKENTAMINEN Vesiputoustalon paikalle tulevien tornitalojen rakentamisen on tarkoitus alkaa tulevana syksynä.

Puretun Vesiputoustalon paikalle rakennetaan kaksi asuintornitaloa. Ensimmäisen tornin rakentamisen on tarkoitus alkaa syksyllä.

Katja Riihola

Puretun Vesiputoustalon paikalle rakennettavien asuintornien rakentamisen aloitus on viivästynyt Tapiolassa. Ensimmäisen tornin rakentamisen oli tarkoitus alkaa tänä keväänä, mutta näillä näkymin rakentaminen alkaa vasta tulevana syksynä.

– Ennakkomarkkinointi keskeytettiin, koska suunnittelutyön edetessä ilmeni tarvetta lisäsuunnitteluun. Viivästys johtuu rakennuksen perusteisiin liittyvistä asioista, sanoo kohdemarkkinointi- ja myyntipäällikkö Ann-Marie Mustakallio hankkeen toteuttavasta MaxBuild Uudistuotanto Oy:stä.

– Kohde tullaan kyllä rakentamaan, hän vakuuttaa.

Tapiolan Feenix koostuu kahdesta 12-kerroksisesta asuintornista, joiden kivijalkakerroksiin tulee myös liiketiloja. Mustakallio arvioi, että ensimmäinen torni valmistuu rakentamisen aloituksen viivästymisestä huolimatta suunnitellusti keväällä 2021.

– Toinen vaihe toteutetaan heti perään.

Kohde ehti olla jo viisi kuukautta ennakkomarkkinoinnissa, kunnes se jouduttiin vetämään pois. Mustakallion mukaan ennakkomarkkinointi alkaa uudelleen syksyllä.

Pienimmät asunnot ovat 35-neliöisiä ja suurimmat 137-neliöisiä. Asunnoissa on muokattava pohja ja asuntoja yhdistelemällä on mahdollisuus saada neliöitä myös enemmän.

Ensimmäiseen torniin tulee 100–120 asuntoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vesiputoustalo jää nyt historiaan – tilalle nousee kaksi tornitaloa9.8.2018 06.30
Vesiputoustalon omistaja hämmästelee purkuintoa28.3.2012 10.50
Teatteria sovitetaan Vesiputoustaloon Tapiolassa23.12.2010 22.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu