Makumaailma

Mummotunnelin kylkeen kaksi uutta ravintolaa – "Aasialaista elämyskaraokea"

Uusi Amarillo on yksi HOK-Elannon Mummotunneli-kokonaisuuteen kuuluvista ravintoloista.

Jussi Vehkasalo

Helsingin ydinkeskustan suosittuun menomestaan eli Mummotunnelliin liittyvät ravintolat uudistuvat.

Vuosikymmenien ajan Aleksanterinkadun ja Mummotunnelina tunnetun vanhan kauppakujan kainalossa sijainnut Raffaello meni kiinni maaliskuussa, samassa tilassa aukeaa Amarillo 25. huhtikuuta.

Venn-ravintolan kellarikerrokseen puolestaan avataan Sing And Pore -niminen uusi menomesta kesään mennessä.
– Kellarikerrosta remontoidaan parhaillaan, aasialaista elämyskaraokea tarjoava Sing And Pore pyritään avaamaan vielä toukokuun puolella, HOK-Elannolle kuuluvista Mummotunnelin ravintoloista vastaava Roope Kämppi kertoo.

Amarillon ketjupäällikkö Pekka Lavikainen ilmoittaa, että uutta Amarilloa varten vanhat Raffaellon tilat on remontoitu.
– Keskeiselle paikalle Amarilloon tulee The Table -elämys, jossa kahdeksan henkeä istuu samassa yhteispöydässä, jossa heitä palvelee oma kokki ja tarjoilija. The Table -elämys alkaa kahtena viikonloppuiltana kello 20 ja kestää kaksi ja puoli tuntia, Lavikainen kuvailee.

Pöydässä istujat voivat olla toisilleen tuntemattomia tai ennestään tuttu porukka.
– Siinä nautitaan yllätysmenu ja -juomat. Väliviihdykkeenä on myös osallistavaa ohjelmaa, jonka avulla pöydissä istujat voivat tutustua toisiinsa paremmin.
Amarillon ruokalistan ytimessä ovat meksikolaiset ruoat ja burgerit.

Amarilloon pääsee Helsingissä tulevana viikonloppuna myös ilmaisen kuljetuspalvelun Noutaja-autolla.
– Noutaja kulkee kello 16–22, olemme laskeneet niin, että se ehtii hoitaa yksi tai kaksi kyytiä tunnissa, Lavikainen selostaa.
Erikoisennäköisen Noutaja-auton voi tilata ennakkoon netistä.
– Perjantaina ja lauantaina kyytiä voi tavoitella myös auton WhatsApp-numerosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tanakka paistettu pyörylä valloitti helsinkiläisravintolat – "Pitää olla kypsänä sisältä kuohkea"27.1.2019 10.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu