Minne mennä

Vermossa järjestetään hyväntekeväisyysravit

Hyväntekeväisyysravit alkavat kello 17.40 ponilähdöllä.

Anu Leppänen

Vermossa järjestetään hyväntekeväisyysravit keskiviikkona 12. kesäkuuta kello 17–21. Tapahtumassa kerätään tuottoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotta heillä olisi mahdollisuus harrastaa hevosten parissa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun järjestämme tällaisen tapahtuman. Ajatuksena on tarjota mahdollisuus ravi- tai ratsastusharrastukseen sellaisillekin lapsille, joiden perheillä ei siihen ole mahdollisuutta, kertoo tammikuussa Vermon toimitusjohtajana aloittanut Heikki Häyhä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Hippoksen ja Hope ry:n kanssa. Hope ry jakaa tapahtumassa kerätyt tuotot niitä tarvitseville.

– Hopella on hyvät kontaktit ja tiedot perheistä, joille tällaisella avulle on tarvetta, Häyhä toteaa.

Halukkaat voivat tuoda Vermoon käytetyn keppihevosen, jolle Hope ry hankkii uuden kodin.

Raveissa järjestetään myös arpajaiset, joiden tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Yritykset ja yksityiset voivat tehdä tapahtumassa lahjoituksia, joiden tuotot ohjataan kohdennetusti vähävaraisten lasten hevostoimintaan. Lahjoittajiksi on jo lupautunut muutama totopelaaja, ohjastaja ja hevosen omistaja.

Pääsyliput hyväntekeväisyysraveihin maksavat 6 euroa, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 2 euroa. Alle 15-vuotiaat pääsevät sisään maksutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu