Kulttuuri

Karakalliossa ideoitiin yhteisvoimin ohjelmaa Karatalon kesäkeskiviikkoihin

Vallilan Tango on yksi juhannusetkojen esiintyjistä.

Anneli Tuominen-Halomo

Karatalon odotettu piharemontti valmistuu ja avajaisia vietetään juhannuksen alla 19. kesäkuuta. Juhannusetkoiksi nimetyn tapahtuman ohjelmaa ovat olleet tekemässä Karakallio Creative, Karakallion Laulajat ja Karamimmit.

Avajaisten kukkaseppeletyöpajassa valmistetaan kesän kauneimmat kukkapäähineet. Juhannusmusiikki soi yhteislauluissa ja paikalla on tanssibändi. Juhannuskoivutkin on tilattu.

Juhannusetkojen jälkeen Karatalon maksuttomat Kesäkeskiviikot jatkuvat koko kesän 28. elokuuta asti. Ohjelmaa on aina kello 16–19.

Kesäohjelma on ideoitu ja rakennettu yhdessä lähialueen toimijoiden kanssa.

Kesäkuun viimeisenä keskiviikkona 26.6. teemana ovat fillarit, joita voi tulla tuunaamaan Fillarit fiiniksi -työpajaan. Myös Fillaripianisti on kutsuttu paikalle soittamaan vanhaa jazzia.

Heinäkuun kesäkeskiviikot alkavat 3.7. Karakallio-Seuran organisoimana. Silloin päästään ohjatusti testaamaan osaamista mölkkypelissä ja taitoradalla.

Nuori Espoo -paku eli liikkuva nuorisotila nuorisonohjaajineen on paikalla keskiviikkona 10., 17., 24. ja 31. heinäkuuta. Pakun varusteisiin kuuluvat mm. katusählyvälineet, pallotutka, musiikki, kaikenlaiset pallot ja pelit.

Elokuussa Nuorisopalvelut tarjoaa graffitityöpajan (ke 7.8.) ja kesäjuhlan (ke 28.8.). Partiolippukunta Kara-Karhut järjestää (ke 21.8.) erilaisia ohjelmapisteitä.

Kesä huipentuu Espoo-päivänä 30.–31. elokuuta, jolloin on myös ilmaisohjelmaa, kuten Kikattavan Kakkiaisen lastendisco.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu