Puheenaihe

Antti Kurvinen ei lähde keskustan puheenjohtajakisaan – Katri Kulmuni pitää huomenna "pienen infon"

Keskustan toisen kauden kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ei asetu ehdolle syksyllä käytävään puheenjohtajakisaan. Arkistokuva.

Johanna Erjonsalo

Keskustan kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ei lähde keskustan puheenjohtajakisaan. Kurvinen ilmoitti asiasta tänään.

– En ole valmis ja aika ei ole oikea. Jokaisen ihmisen pitää miettiä ja tunnistaa, miltä paikalta juuri hän parhaiten kulloisessakin tilanteessa voi palvella yhteiskuntaa. Minun oikea paikkani, jossa parhaiten voin auttaa Keskustaa uuteen nousuun, on juuri aloittamani Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajuus, Kurvinen kertoo tiedotteessaan.

Kurvinen sanoo, että keskustan puheenjohtajuus on yksi Suomen politiikan vaikeimmista ja haastavimmista tehtävistä.

– Samalla se on myös yksi mahtavimmista ja merkittävimmistä.

Kurvinen kertoo olevansa todella kiitollinen saamistaan lukuisista yhteydenotoista, joissa häntä on kehotettu asettumaan ehdolle keskustaliikkeen johtoon.

– Nämä viestit ovat häkellyttäneet ja vetäneet nöyräksi.

Keskustan kansanedustaja, elinkeinoministeri Katri Kulmuni ilmoitti samoihin aikoihin Twitterissä pitävänsä huomenna "pienen infon". Hänen odotetaan asettuvan ehdolle kisaan.

– Ajattelin pitää pienen infon huomenna. Tervetuloa keskiviikkona kello 10 Apollonkadulle Keskustan puoluetoimistoon! @keskusta #keskusta, Kulmuni kirjoittaa Twitterissä.

Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan syyskuussa pidettävässä puoluekokouksessa. Tähän mennessä vain keskustan pitkäaikainen kansanedustaja, puolustusministeri Antti Kaikkonen on ilmoittanut asettuvansa ehdolle.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Antti Kaikkonen lähtee keskustan puheenjohtajakisaan18.6.2019 14.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu