Minne mennä

Haluatko käsityösi sähkökaapin kylkeen? – osallistu ilmaiseen työpajaan Espoossa

Entressen ja Kalajärven kirjastoissa pidetään heinä- ja elokuussa työpajoja, joissa tehdään neuletöitä. Töistä otetaan kuvia sähkökaappeja koristamaan. Tämän Tapiolassa seisovan sähkökaapin tuunaus on tehty taiteilija Greta Muurin vetämässä työpajassa.

Sirkku Aalto

Espoossa voi osallistua kesällä neuletyöpajaan ja saada työnsä julkiselle paikalle muiden nähtäväksi.

Työpajoja pidetään Entressen kirjastolla Espoon keskuksessa torstaina 11. heinäkuuta kello 17–19 sekä torstaina 22. elokuuta kello 17–19.

Kalajärven kirjastolla vastaavia työpajoja pidetään keskiviikkona 17. heinäkuuta kello 16–18 ja tiistaina 20. elokuuta kello 16–18.

Työpajoihin on vapaa pääsy. Työpajoissa on tarjolla lankoja ja välineitä, mutta mukaan voi ottaa myös omia välineitä. Myös esimerkiksi omia neuletöitä, tilkkuja ja kukkia voi ottaa matkaan.

Neuleita yhdistelemällä tehdään kokonaisuuksia, jotka kuvataan. Niistä tehdään kuvasuurennoksia, joilla päällystetään sähkökaappeja.

Työpajat vetää Pirkko Kolu-Pystynen, joka on tehnyt neulegraffiteja yhdessä kaupunkilaisten kanssa Entressen kirjastossa.

Projekti toteutetaan yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Silmäniloa kulkureiteillä – sähkökaappeja tuunattiin asukkaiden ideoimalla taiteella7.5.2019 17.10
Espoo järjestää työpajoja asukkaille: 20 sähkökaappia saa uuden ilmeen taiteen avulla17.11.2018 08.00
Iloa tekijöille ja silmäniloa asukkaille – Espoo-päivää juhlistavan neulegraffitin tekemiseen tarvitaan lisää käsipareja28.6.2017 12.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu