Puheenaihe

Rantaradan liikenteeseen luvassa poikkeuksia – nämä junat eivät pian kulje arkisin

Kuvituskuva.

Sirkku Aalto

Lähijunien E ja Y liikenteessä on jälleen isoja poikkeuksia ensi ja sitä seuraavalla viikolla. Syynä ovat turvalaitetyöt, joiden takia osa raiteista on suljettu Helsingin päärautatieaseman ja Pasilan välillä.

Helsingin ja Kauklahden väliä kulkevat E-junat on peruttu maanantaista perjantaihin 15.–28. heinäkuuta. Lauantaisin ja sunnuntaisin junat ajetaan tavalliseen tapaan, tiedottaa Helsingin seudun liikenne.

U-junat kulkevat maanantaista perjantaihin poikkeusaikatauluin Helsingin suuntaan kello 6–22. Viikonloppuisin Helsingin suuntaan kulkevat U-junat voivat viivästellä töiden takia.

Myöskään Helsingin ja Siuntion välillä kulkevat Y-junat eivät liikennöi maanantaista perjantaihin 15.–28. heinäkuuta.

Yhteys Siuntioon järjestetään poikkeusaikana U- ja L-junilla, jotka kulkevat lähellä Y-junien tavanomaisia kulkuaikoja. Y-junat eivät normaalistikaan kulje viikonloppuisin.

E- ja Y-junien liikenteessä on ollut tänä kesänä poikkeuksia aiemminkin. Kyseiset junat eivät kulkeneet kaikkina tavanomaisina päivinä myöskään juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rantaradalla isoja muutoksia heti juhannuksen jälkeen: E- ja Y-junien arkiliikenne katkaistaan19.6.2019 08.00
Sanooko VR hyvästit punaisille lähijunille vuonna 2024? – suunnittelee noin 250 miljoonan euron investointia uuteen kalustoon4.7.2019 13.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu